Εύη Δρούτσα: «Πάψτε να λέτε ότι το τραγούδι είναι της Νατάσας, δεν τους ανήκουν ρε παιδιά»

H Εύη Δρούτσα έδωσε συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και ξέσπασε on camera, τονίζοντας πως τα τραγούδια δεν ανήκουν στους τραγουδιστές, αλλά στους δημιουργούς.

Η γνωστή στιχουργός δήλωσε: «Τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς. Στεναχωρήθηκε η Νατάσα; Καλά έκανε! Το τραγούδι είναι του Θεοφάνους. Πάψτε να λέτε “το τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου”, “το τραγούδι του Πασχάλη Τερζή”, “το τραγούδι της Μαρινέλλας”, δεν τους ανήκουν ρε παιδιά τα τραγούδια, δεν τους ανήκουν».

Ενώ στη συνέχεια η Εύη Δρούτσα είπε: «Άμα τα… έπαιρνα, θα έδινα τραγούδι μου να διασκευαστεί με σατιρική διάθεση».

H Εύη Δρούτσα είναι γνωστή για την έντονη προσωπικότητά της και τον τρόπο που απαντάει. Μαζί με τον Μπο εμφανίζεται κάθε Σάββατο στο J2US και φυσικά δεν αφήνει τίποτα ασχολίαστο.

Στις αρχές του μήνα, το ζευγάρι ερμήνευσε το κομμάτι “Συγνώμη κύριε, ποιος είστε;” της Κατερίνας Στανίση στο οποίο και προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο Νίκος Κοκλώνης στο φινάλε της εμφάνισής τους, έδωσε τον λόγο στην Δέσποινα Βανδή. H κριτική της όμως, φάνηκε πως δεν άρεσε ιδιαίτερα στην Εύη Δρούτσα.

«Πάρα πολύ μου αρέσατε! Ήταν ένα τραγούδι κομμένο και ραμμένο επάνω σας! Μπο, εντυπωσιάστηκα με σένα που μπαίνεις σε αυτόν τον ρόλο και τον εξυπηρετείς τέλεια. Η ευελιξία είναι πολύ μεγάλο προσόν, να ξέρεις. Εύη, ήσουν πολύ καλή. Εντάξει, μικρές αστάθειες και τα λοιπά αλλά…», είπε η Δέσποινα Βανδή.

«Άσε μας μωρέ και εσύ με τις αστάθειες! Σαν τον Σταμάτη, μας έχετε τρελάνει! Τραγουδίστρια μωρέ θα γίνω; Άσε με πια», απάντησε με εκνευρισμό η Εύη Δρούτσα διακόπτοντας την κριτική της Δέσποινας Βανδή.

govastileto.gr