Ευάγγελος Βλάχος: «Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς για τα μέτρα στήριξης» – Τι λέει ο αδελφός θύματος

Ο Ευάγγελος Βλάχος, αδελφός θύματος στα Τέμπη, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο «LIVE NEWS» για τις στιγμές που βιώνει μετά το χαμό του αδελφού του στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη και το πώς ένιωσε όταν έμαθε για τα μέτρα στήριξης από την κυβέρνηση.

«Αρχικά, για τα μέτρα στήριξης πρέπει να δούμε εάν ισχύει γιατί δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Όταν εμείς μάθαμε για αυτά τα μέτρα, μία μέρα μετά την κηδεία του αδελφού μου, με όλο αυτόν τον φόρτο, εμάς μας φάνηκε σαν ‘’Τον τελευταίο πειρασμό’’ του Καζαντζάκη. Εκεί που έχεις τραβήξει όλα τα πάθη  και είσαι πάνω στον σταυρό, ξαφνικά έχεις ένα όραμα, το οποίο στο έχει φέρει ο διάολος και σου λέει ‘’κοίτα πώς θα ήταν η ζωή σου, εάν με είχε προσκυνήσει’’», είπε αρχικά.

«Αυτό που παίρνω πίσω είναι η αγάπη και η στήριξη του κόσμου. Είναι πολύ ωραίο να βλέπεις πως αυτό που βλέπαμε εμείς σαν οικογένεια στον Βάιο, το έβλεπαν και οι φίλοι και συνάδελφοί του. Θα κρατήσω και όλο τον κόσμο που βγήκε να διαδηλώσει. Σήμερα, ξεκινήσαμε να μιλάμε και με τους συγγενείς των άλλων θυμάτων. Από εδώ και πέρα είμαστε όλοι μαζί, μία οικογένεια 57 ατόμων», πρόσθεσε.


Πηγή