Ετοιμάζεται για τη μεγάλη του επιστροφή στους πάγκους ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Αρκετά έμεινε μακριά από το ποδόσφαιρο ο Ζινεντίν Ζιντάν που ετοιμάζεται να επιστρέψει.

Σίγουρα όλοι είχαν μείνει με το στόμα ανοιχτό, με τα όσα κατάφερε να πετύχει ο Ζινεντίν Ζιντάν στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μαζί του η ομάδα επέστρεψε στις επιτυχίες, τόσο στη La Liga αλλά κυρίως στο Champions League, όπου κατέκτησε συνολικά τρία τρόπαια.

Ωστόσο το τελευταίο του πέρασμα από τη «Βασίλισσα» είχε αρκετούς τριγμούς με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, κάτι που οδήγησε τον Γάλλο στην έξοδο για δικούς του λόγους.

Ωστόσο ο Ζινεντίν Ζιντάν, φαίνεται ότι είναι έτοιμος να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στους πάγκους και να προκαλέσει… σεισμό στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της Γαλλικής ομοσπονδίας, όπως αναφέρει το SkySports ο Γάλλος τεχνικός είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με μία μεγάλη ομάδα.

Αυτή δεν είναι άλλη από την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία του προσφέρει και χρόνο και χώρο, αλλά πάνω από όλα και χρήματα για να δουλέψει όπως θέλει.

Η πορεία του Μαουρίτσιο Ποκετίνο, μόνο θετική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί και έτσι οι διοικούντες ψάχνουν το επόμενο όνομα στον πάγκο.

Πάντως αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί, θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον να δούμε τον Λιονέλ Μέσι και τον Κιλιάν Εμπαπέ που πάει ολοταχώς για ανανέωση, να λειτουργούν κάτω από τις εντολές του.


Πηγή