Ερώτηση 30 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ για παρακολουθήσεις στελεχών του υπ. Εθνικής Άμυνας

Απαντήσεις από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας για τις ενέργειες που έχουν γίνει για την εξακρίβωση των δημοσιευμάτων για παρακολουθήσεις στελεχών του, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ με ερώτηση 30 βουλευτών του στη Βουλή.

Με επικεφαλής τον Γιώργο Τσίπρα οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρουν ότι σε λίστες παρακολουθήσεων που δημοσιεύθηκαν στην εφημερίδα Documento εμφανίζεται παρακολουθούμενος ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά και ο διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), αντιναύαρχος Α. Αλεξόπουλος.

«Μέχρι σήμερα οι λίστες με τα παρακολουθούμενα πρόσωπα δεν έχουν διαψευστεί από επίσημα χείλη. Αντίθετα επιβεβαιώνονται εν μέρει από άλλα δημοσιεύματα», σημειώνουν και καλούν τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να ενημερώσει σχετικά τη Βουλή.

«Έχει ενεργήσει το Υπουργείο Άμυνας προκειμένου να εξακριβώσει τι συμβαίνει ή συνέβη σχετικά τα δημοσιεύματα για παρακολουθήσεις στελεχών του Υπουργείου Άμυνας; Έχει διατάξει σχετική έρευνα; Πρόκειται να στραφεί το Υπουργείο κατά παντός υπευθύνου για τις παρακολουθήσεις σε βάρος κεντρικών επιτελών του;» είναι τα ερωτήματα που θέτουν.


cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ