Ελληνική Εταιρεία Market Access – ΕΛ.Ε.Μ.Α. – Νέος Επιστημονικός φορέας Υγείας

Ένας νέος επιστημονικός φορέας στον χώρο της υγείας, ο οποίος θα ενημερώνει και θα μπορεί να δίνει λύσεις σε ζητήματα πρόσβασης των ασθενών στην αποτελεσματικότερη θεραπεία αλλά ταυτόχρονα θα μπορεί να ελέγχει και την οικονομική πίεση του υγειονομικού συστήματος, ιδρύθηκε, με την ονομασία Ελληνική Ένωση Market Access (ΕΛ.Ε.Μ.Α.).

Η ΕΛ.Ε.Μ.Α., έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ύπαρξης ενός αμιγώς επιστημονικού – μη κερδοσκοπικού φορέα για το αντικείμενο του Market Access στο χώρο της Υγείας στην Ελλάδα, φιλοδοξώντας να συμβάλλει μέσω εκπόνησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων και ενεργειών, στη διαθεσιμότητα των νέων αλλά και των υπαρχουσών θεραπειών στους ασθενείς.

Στόχος της ΕΛ.Ε.Μ.Α. είναι να καθιερωθεί ως η ηγετική επιστημονική και επαγγελματική ένωση, που θα αναδείξει και θα διευρύνει το ρόλο του Market Access στο χώρο των φαρμάκων, των συμπληρωμάτων διατροφής και των ιατροτεχνολογικών προϊόντων συμβάλλοντας μέσω της εκπαίδευσης στη συνεχή βελτίωση και στην υψηλή επιστημονική κατάρτιση των στελεχών του Market Access, και οδηγώντας στην αποτελεσματικότερη πρόσβαση των ασθενών στην κατάλληλη αγωγή.


cnn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ