ΕΛ.ΑΣ: Έρευνα της ΓΑΔΑ για τα επεισόδια μετά την πορεία & τον σάλο για τον γερανό στην Ακαδημίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έρευνα διεξάγεται μετά από εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός του γερανού έκανε αυτόν τον επικίνδυνο ελιγμό θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα διερχόμενων πολιτών.

Αστυνομικές πηγές

Αστυνομικές πηγές διευκρίνιζαν ότι ο συγκεκριμένος γερανός στις 13.45 που καταγράφεται το περιστατικό, κατευθυνόταν στο σημείο που λίγο νωρίτερα είχαν σπάσει το όχημα της αστυνομικής  συνοδείας της πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγας Γεροβασίλη στην οδό Ακαδημίας στο ύψος της Βουκουρεστίου.

Επίσης σημείωναν ότι από την πρώτη εικόνα που έχουν αποκομίσει, ότι ο οδηγός του γερανού επιχειρεί να αποφεύγει τον εγκλωβισμό που επιχειρούν να κάνουν στήνοντας οδοφράγματα με κάδους απορριμμάτων κάποια άτομα, όπως φαίνεται και στα σχετικά βίντεο.

Όπως και να έχει, το γεγονός ότι από καθαρή τύχη δεν υπήρξε κάποιος σοβαρός τραυματισμός από τον επικίνδυνο ελιγμό του γερανοφόρου οχήματος και μετά από τις έντονες αντιδράσεις που έχουν προκαλέσει οι σχετικές εικόνες, οδήγησαν στην εντολή να διενεργηθεί έρευνα για το περιστατικό.


Πηγή