Εκλογές: Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση πριν από τις κάλπες

Με πυρά εφ’ όλης της ύλης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφτηκε το μετρό της Θεσσαλονίκης, ενώ στην Καστοριά μίλησε για «γαλάζιο κύμα».

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο Ηράκλειο ενώ από το κεντρικό δελτίο του MEGA προκάλεσε αίσθηση με το άνοιγμά του στους απλούς ανθρώπους, όπως τους είπε,  ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής.

Στην Καλαμάτα, τη δική του ομιλία πραγματοποίησε και ο Αντώνης Σαμαράς, με τον πρώην πρωθυπουργό να αφήνει αιχμές για λάθη που έγιναν.

Φουντώνει η πολιτική αντιπαράθεση

Την ίδια ώρα, φωτιές άναψε στον ΣΥΡΙΖΑ η δήλωση Κατρούγκαλου που εξόργισε τους ελευθέρους επαγγελματίες, ότι πρέπει να επανέλθει το 20% στις ασφαλιστικές εισφορές τους.

Η δήλωση η οποία έγινε σε πάνελ τηλεοπτικής εκπομπής το βράδυ της Τετάρτης (17/05/2023) δεν διαψεύστηκε από τον ίδιο, ο οποίος με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι εξέφρασε προσωπικές απόψεις.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης από το Θησείο όπου πραγματοποίησε την κεντρική προεκλογική του ομιλία, ξέκοψε τα σενάρια κυβέρνησης ειδικού σκοπού και εξαπέλυσε διμέτωπη επίθεση.

Άνοιγμα στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ΚΚΕ στο Σύνταγμα έκανε ο Δημήτρης Κουτσούμπας σε ψηφοφόρους, ανεξάρτητα, όπως είπε, του τι ψήφιζαν, χρώματος, θρησκείας και σεξουαλικού προσανατολισμού.

Όχι στη συνεργασία είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ ρήξη προτείνει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Τα κομματικά επιτελεία διαχειρίζονται τις τελευταίες μέρες της προεκλογικής περιόδου πριν τις κάλπες της Κυριακής.


Πηγή