Εκείνη με εγκαύματα σε νοσοκομείο και εκείνος ελεύθερος – Παραδέχτηκε ότι την περιέλουσε με οινόπνευμα

H άτυχη γυναίκα παραμένει σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη με εγκαύματα. Ο 48χρονος κατηγορούμενος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους…

Η απόφαση προκαλεί ερωτήματα στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο. Ο 48χρονος παραδέχτηκε ότι μετά από καυγά περιέλουσε τη συγκάτοικό του με οινόπνευμα. Αρνήθηκε ότι της έριξε και νέφτι. Η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε με εγκαύματα πρώτου βαθμού σε νοσοκομείο, χωρίς η υγεία της να διατρέχει κίνδυνο. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι και ο ίδιος επέστρεψε σπίτι του.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε, μετά την απολογία του σε ανακριτή, ο 48χρονος που κατηγορείται ότι περιέλουσε με νέφτι και οινόπνευμα την 59χρονη συγκάτοικό του, απειλώντας ότι θα την κάψει, ενώ την κλείδωσε στο διαμέρισμα όπου διέμεναν, στην Τούμπα στη Θεσσαλονίκη.

Ο κατηγορούμενος -όπως έγινε γνωστό- φέρεται να απολογήθηκε ότι προηγήθηκε καβγάς με τη συγκάτοικό του, όμως αρνήθηκε πως χρησιμοποίησε νέφτι, παρά μόνο οινόπνευμα. Αρνήθηκε δε ότι την απείλησε και ότι την κλείδωσε μέσα στο διαμέρισμα.

Εισαγγελέας και ανακριτής έκριναν ότι θα πρέπει να αφεθεί ελεύθερος υπό τους όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της μη προσέγγισης της παθούσας σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων.

Σε βάρος του 48χρονου είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη κατακράτηση και απειλή.

Πηγές της Εισαγγελίας Θεσσαλονίκης ανέφεραν ότι η 59χρονη μεταφέρθηκε με εγκαύματα πρώτου βαθμού σε νοσοκομείο, χωρίς η υγεία της να διατρέχει κίνδυνο.

newsit.gr


agrinio24.gr