Ειδικό Δικαστήριο: Η πρώτη αντίδραση του Νίκου Παππά

«Η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS»: το σχόλιο αυτό έκανε ο Νίκος Παππάς, λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της ενοχής του από το Ειδικό Δικαστήριο. 

«Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο. Για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο», έγραψε στο Twitter ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ που καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκιση με αναστολή.

Ο κ. Παππάς επεσήμανε πως είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι «η δίκη αυτή ήταν πολιτική» και έγινε για «να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους «γαλάζιους κοριούς» και τις «γαλάζιες ακρίδες». Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα. Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι».


cnn.gr