ΕΥΠ: «Μιλούσε καλά ελληνικά & πλήρωνε με 100ευρα» – Αποκαλύψεις για την κατάσκοπο του Παγκρατίου

Όπως λέει η υποψήφια με το ΠΑΣΟΚ βουλευτής μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, οι δυο τους έμεναν στην ίδια πολυκατοικία και συναντιόνταν στην είσοδο ανταλλάσσοντας τυπικούς χαιρετισμούς.

«Δεν είδα ποτέ πελάτη»

«Ήταν έκπληξη χθες το απόγευμα όταν το έμαθα. Η κοπέλα εμφανίστηκε στην καρδιά της καραντίνας και την έβλεπα στην είσοδο της πολυκατοικίας και στο ασανσέρ. Λέγαμε μια τυπικά ‘καλημέρα’. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το μαγαζί, δεν υπήρχε περίπτωση να ευδοκιμήσει εδώ. Δεν πούλαγε πλεκτά ή ρούχα, ήταν ακόμα πιο ενναλακτικό, πούλαγε νήματα και μαλλιά».

Όπως λέει η κ. Αποστολάκη, «δεν είχα δει ποτέ μου άνθρωπο μέσα στο κατάστημα παρά μόνο ένα κορίτσι που έπλεκε».

«Μιλούσε καλά ελληνικά & πλήρωνε με 100ευρα»

Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως τα ελληνικά της Ρωσίδας κατασκόπου ήταν άπταιστα, ενώ ήταν και οικονομικά επιφανής.

«Ο διαχειριστής της πολυκατοικίας μου είπε δύο ενδιαφέροντα στοιχεία. Τα ελληνικά της ήταν πλούσια και άρτια, πάρα πολύ καλά, υπήρχε μια μικρή προφορά ενός ανθρώπου από δυτική χώρα, όχι από ανατολική, και το δεύτερο είναι ότι πάντα πλήρωνε τα κοινόχρηστα με 100ευρα».

Σύμφωνα με την κ. Αποστολάκη, «ήταν η τέλεια κατάσκοπος, ήταν απολύτως απαρατήρητη, τίποτα που να σου προκαλέσει το ενδιαφέρον να την ξανακοιτάξεις».


Πηγή