ΔΥΠΑ: Έρχεται το “JobReady” – Όλες οι λεπτομέρειες

Το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2024 από τις 10 π.μ  έως τις  6μμ  θα διοργανώσει η ΔΥΠΑ  τη δεύτερη εκδήλωση “JobReady by DYPA”  στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens (Μεγ. Αλεξάνδρου 210437, Αθήνα, στάση μετρό Μεταξουργείο).

Στα “JobReady” της ΔΥΠΑ οι πολίτες που ψάχνουν δουλειά, καθώς και όσοι σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τη δική τους επιχείρηση, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εργαστήρια και ομιλίες από εξειδικευμένα στελέχη της ΔΥΠΑ και επιχειρηματίες, μέσω των οποίων θα ενισχύσουν τις επαγγελματικές και οριζόντιες δεξιότητές τους (soft skills) και θα προετοιμαστούν για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης, με αναλυτική παρουσίαση των workshops και των ομιλιών, βρίσκεται στη διεύθυνση:
https://www.dypa.gov.gr/storage/2o-jobready-programma.pdf

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και οι θεματικές αφορούν:

⦁ Τεχνικές αναζήτησης εργασίας

⦁ Βελτίωση βιογραφικού

⦁ Προετοιμασία συνεντεύξεων

⦁ Αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στην αναζήτηση εργασίας

⦁ Ανάπτυξη επιχειρηματικής ιδέας

⦁ Διαμόρφωση business plan.

Στο “JobReady” της 17ης Φεβρουαρίου, στελέχη του Εθνικού Οργανισμού Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) θα μιλήσουν για χρήσιμα εργαλεία δημιουργίας πλάνου σταδιοδρομίας, καθώς και για το σωστό επαγγελματικό προφίλ.

Παράλληλα, εργοδότες που βρήκαν μέσω της ΔΥΠΑ την κατάλληλη υποστήριξη και δημιούργησαν δικές τους επιχειρήσεις, θα μιλήσουν για την εμπειρία τους, τη σημασία της συμβουλευτικής επιχειρηματικότητας και τους τρόπους αξιοποίησής της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες σύζευξης και συμβουλευτικής της ΔΥΠΑ επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.dypa.gov.gr/more-simvoyleftiki
Για πληροφορίες σχετικά με όλες τις δράσεις της ΔΥΠΑ επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr


enikonomia.gr