Η πιο εύκολη σαλάτα!
Υλικά
1 συσκευασία σαλάτα Καπριτσιόζα
50 γρ ροκφόρ ή μπλε τυρί
1 κτσ ελαιόλαδο
2 κτσ μηλόξυδο
1 κτγ μέλι (προαιρετικά)
1 κτσ φρέσκα μύρτιλα
2 φέτες πεπόνι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το πεπόνι και το κόβουμε σε μικρά κυβάκια.
Σε ένα μεγάλο σκεύος προσθέτουμε το ελαιόλαδο με το μηλόξυδο και χτυπάμε για λίγο με ένα σύρμα. Για πιο γλυκό αποτέλεσμα προσθέτουμε το μέλι και χτυπάμε για λίγο ακόμη.
Ανοίγουμε τη συσκευασία της σαλάτας και την αδειάζουμε απευθείας μέσα στο σκεύος με τη βινεγκρέτ.
Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα με δύο μεγάλα κουτάλια, προσθέτουμε τα κυβάκια από το πεπόνι, τα μύρτιλα και ανακατεύουμε ξανά.
Στο τέλος κόβουμε το ροκφόρ μικρά κομμάτια, τα προσθέτουμε και αυτά στη σαλάτα και ανακατεύουμε ελαφρά.
Σερβίρουμε τη σαλάτα με πεπόνι και ροκφόρ σε ένα μεγάλο πιάτο και την απολαμβάνουμε αμέσως.
Πηγή