Δήμαρχος Λαμίας: Καταγγέλλει επίθεση από αγνώστους – Του έσπασαν το αυτοκίνητο

Σε μία καταγγελία προχώρησε ο δήμαρχος Λαμίας, ο οποίος είπε πως άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα, του επιτέθηκαν και του έσπασαν το αυτοκίνητο.

«Δέχθηκα μια επίθεση στο αυτοκίνητό μου από έναν ή δύο, δεν μπόρεσα να διακρίνω, ανθρώπους οι οποίοι μου έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού.

»Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προέβην σε μια καταγγελία συγκεκριμένη, κατά του ανθυποψηφίου μου, του κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, ο οποίος είναι μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Λαμίας. Κατήγγειλα στην εκπομπή ότι ο κ. Παπαϊωάννου σταμάτησε να είναι φίλος και πήγε απέναντί μου και έγινε εχθρός για τον λόγο ότι αρνήθηκα να αποδεχτώ την επιλογή του να καθυποτάξει συγκεκριμένες επιλογές μου όσον αφορά τον τρόπο ανάθεσης συγκεκριμένων έργων. Ήθελε να είναι το αφεντικό στα τεχνικά έργα του δήμου.

Από εκεί και πέρα κατήγγειλα ότι από την ημέρα που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, και εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου, βιώσαμε ένα δράμα το οποίο εστιάζεται σε απειλές, ύβρεις και το οποίο κατήγγειλα σε ανύποπτο χρόνο στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Λαμίας με αναφορά».


Πηγή