Δηλαδή δεν… τρέχει τίποτα που ο Γιώργος Σαββίδης αποχώρησε από το Δ.Σ του ΠΑΟΚ;

Την… έκανε λέει ο Γιώργος Σαββίδης από το Δ.Σ του ΠΑΟΚ για «προσωπικούς και τεχνικούς λόγους». Και ειλικρινά θυμήθηκα εκείνο το κλασικό σύντομο ανεκδοτάκι που απορεί γιατί η βόμβα σφυρίζει όταν πέφτει; Μα, φυσικά γιατί κάνει την αδιάφορη.

Εννοείτε ότι δεν άνοιξε «ρουθούνι» στο ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ. Και δεν βρέθηκε και κάποιος έγκυρος αρθρογράφος από εκείνους τους αποκαλυπτικούς να μας ενημερώσει; Ποιοι «προσωπικοί» και «τεχνικοί» λόγοι μπορεί να απομακρύνουν τον γιο του μεγαλομετόχου από την ιδιοκτησία του;

Σκεφτείτε αλήθεια να είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο αλλού, πχ στον Ολυμπιακό τι θα διαβάζαμε από τους ιππότες της αλήθειας: «Εγκατάλειψη», «Λευκή πετσέτα», «Κοροϊδία» κλπ. Αλλά όλο αυτό είναι απλά σα να λες ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή. Ξέρει ο καθένας πια το παιχνίδι και τους όρους που διεξάγεται. Ξέρει και το «σύστημα» από νεροπίστολα που κάνουν… καριέρα με τρεις διαφορετικές τσέπες στο όνομα του «αντί-Ολυμπιακού» κινήματος.

Δεν ασχολούμαι μαζί τους. Επιστρέφω στον Γιώργο. Και την παράξενη απόφαση του. Γιατί αποχώρησε από το Δ.Σ., Και κυρίως, γιατί τώρα;

Σάμπως είναι «δουλειά» η παρουσία σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο; Συνεδριάζει τέσσερις φορές την εβδομάδα και απαιτεί παρουσία; «Θεσμικό» είναι το θέμα. Μια επιπλέον απόδειξη του ενδιαφέροντος της οικογένειας Σαββίδη για τον Δικέφαλο του Βορρά, ειδικά σε ένα διάστημα που ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης είναι «άφαντος» από τη… δημόσια θέα.

Δεν ειρωνεύομαι, ούτε παριστάνω τον έξυπνο σε κάτι που δεν γνωρίζω. Αναρωτιέμαι όμως: Ο Γιώργος Σαββίδης ήταν τρελός και παλαβός με τον ΠΑΟΚ. Η «δράση» του όλα αυτά τα χρόνια συγκεντρώνει υλικό για εγκυκλοπαίδεια.

Πως λοιπόν αυτός ο άνθρωπος αφήνει άδεια την καρέκλα του; Και μην ακούω ανοησίες περί αντικατάστασης από τον «να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ και να καθαρίζω ως και τις τουαλέτες» Άγγελο Αναστασιάδη (σε ρόλο αντιπροέδρου Β΄ ως υπεύθυνος για το project manager του νέου προπονητικού κέντρου).

Σαββίδης είναι το όνομα εγγυητική-επιστολή πως όλα είναι καλά στον Δικέφαλο του Βορρά. Η αποχώρηση του Γιώργου σε κάθε κανονικό άνθρωπο προκαλεί εύλογες απορίες. Ειδικά αν προσπαθήσει να ενώσει όλα τα κομμάτια του παζλ. Μήπως αυτή η αποχώρηση δείχνει το μέλλον; Θα έπρεπε ο οργανισμός ΠΑΟΚ να είναι σίγουρα πιο «κατατοπιστικός». Για να γνωρίζει και το κοινό της ομάδας τι ακριβώς συμβαίνει.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ