Εύκολη και απολαυστική συνταγή!
Υλικά για τη μαρινάδα:
1,5 κιλά μπριζολάκια από χοιρινό ή αγριογούρουνο, λεπτά κομμένα
2 μεγάλα κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
1 κουταλάκι του γλυκού κόλιανδρο σε σπόρους (ελαφρά σπασμένους)
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας ξίδι από λευκό κρασί
3 κόκκοι λευκού πιπεριού
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Τα ανακατεύουμε με το χέρι μας και ρίχνουμε τα μπριζολάκια να μαριναριστούν για 4-5 ώρες στο ψυγείο. Τα βγάζουμε από την μαρινάδα, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα ψήνουμε στο γκριλ της κουζίνας ή σε αντικολλητικό τηγάνι ή στα κάρβουνα.
Πηγή