Μπράτσος: «Με στενοχώρησε η εμφάνιση, θετικό ότι αντιδράσαμε»

 

Ο προπονητής του Βόλου, μετά την ισοπαλία (1:1) με τη Λαμία, δεν ήταν ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του στο γήπεδο, τονίζοντας πως “πέταξε” το πρώτο ημίχρονο και έκανε πολλά λάθη.

Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, κάνοντας λόγο για ανεξήγητες ενέργειες των ποδοσφαιριστών του, προτού επισημάνει τα θετικά στοιχεία που είδε στο δεύτερο μέρος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με στενοχώρησε η εμφάνιση γιατί μέσα από αυτή έρχεται το αποτέλεσμα. Δεν μπορούσαμε μέσα από αυτή την εμφάνιση να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πετάξαμε το πρώτο μέρος με ανεξήγητες ενέργειες. Ίσως είχαμε πίεση, ίσως ο αντίπαλος μας έκλεισε τις γραμμές και μας έβγαινε σε αντεπιθέσεις. Αυτό μας χάλασε την αυτοπεποίθηση. Στο δεύτερο μέρος κάναμε ό,τι μπορούσαμε, με αλλαγές και αλλαγές συστημάτων. Ισοφαρίσαμε, ελπίσαμε στην ανατροπή, δεν τα καταφέραμε, αλλά αντιδράσαμε έστω και με αυτόν τον τρόπο.

Δεν τελειώναμε τη δουλειά. Φτάναμε στην περιοχή και η τελική μας ενέργεια ήταν τελείως λάθος. Κατέληγε στον αντίπαλο και δεχόμασταν αντεπιθέσεις. Τα λάθη είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Το θέμα είναι να εκμεταλλευτείς τα λάθη του αντιπάλου. Το έκανε ο αντίπαλος, εμείς όχι, παρά μόνο στο τέρμα της ισοφάρισης».//


Πηγή