Μποροβήλος σε παίκτες Αστέρα: «Συνέλθετε. Γνωρίζετε σε ποια ομάδα παίζετε;»

Ο Γιώργος Μποροβήλος τα… έχωσε στους παίκτες του Αστέρα μετά την ήττα από τον Ιωνικό, στεκόμενος στον τρόπο από τον οποίο ήρθε αυτή. «Συγγνώμη» εκ μέρους των παικτών από τον αρχηγό Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο Αστέρας Τρίπολης ηττήθηκε από τον Ιωνικό για δεύτερη φορά φέτος στην έδρα του και μάλιστα με το ίδιο σκορ (2-3). Μάλιστα αυτή ήταν η πρώτη φορά που για ματς play out δεν παίρνουν οι κιτρινομπλέ έστω έναν βαθμό.

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στους παίκτες και τους τα έχωσε για την εικόνα τους. Μάλιστα, σύμφωνα με το «arcadiasports.gr» τούς είπε χαρακτηριστικά:

«Αυτή δεν είναι εικόνα για τον Αστέρα. Μήπως κάποιοι θεωρούν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα; Μήπως κάποιοι πιστεύουν ότι βρίσκονται σε διακοπές; Συνέλθετε! Δε με απασχολεί η ήττα, αλλά ο τρόπος με τον οποίο ήρθε αυτή. Η εικόνα σας, ήταν απαράδεκτη. Χωρίς νεύρο, χωρίς διάθεση, χωρίς πάθος γι’ αυτό που κάνετε. Είστε ικανοποιημένοι από τον εαυτό σας; Γνωρίζετε σε ποια ομάδα παίζετε; Ο Αστέρας, όλα αυτά τα χρόνια, είτε κυνηγάει κάποιον στόχο, είτε όχι, αγωνίζεται για τη φανέλα του και για τον κόσμο που τον στηρίζει. Περιμένω αντίδραση και διαφορετική εικόνα από όλους, μέχρι το τελευταίο παιχνίδι, το τελευταίο λεπτό της χρονιάς».

Ιγκλέσιας: «Συγγνώμη, πρέπει να σεβόμαστε όσους μας στηρίζουν»

Ο Ματίας Ιγκλέσιας, είναι μια ηγετική φιγούρα για την ομάδα και ως αρχηγός πήρε το λόγο εκ μέρους των παικτών.

Ο Αργεντινός λοιπόν απάντησε: «Ζητάμε συγγνώμη για την εικόνα μας. Δείξαμε ένα πολύ κακό πρόσωπο που σας στενοχώρησε. Απογοητεύσαμε και τον κόσμο, κάτι που κατανοούμε ότι δεν είναι αποδεκτό. Πρέπει να σεβόμαστε όσους μας στηρίζουν, τη διοίκηση, τους φιλάθλους, αλλά και τους εαυτούς μας. Υποσχόμαστε ότι δεν θα παρουσιάσουμε πάλι τέτοια εικόνα».

gazzetta.gr


Πηγή