Μπόντο Γκλιμτ – Ρόμα: Καταγγελία για μπουνιές και «βροχή» οι μηνύσεις!

Η αναμέτρηση της Μπόντο Γκλιμτ με τη Ρόμα έχιει και …τρίτο ημίχρονο!

Η Μπόντο Γκλιμτ μπορεί να… «τέζαρε» ξανά την Ρόμα μετά την εξάρα του περασμένου Νοέμβρη, ωστόσο μόλις 24 ώρες αργότερα το ενδιαφέρον στρέφεται πιο πολύ στο εξωαγωνιστικό κομμάτι.

Κι αυτό διότι οι Νορβηγοί κατήγγειλαν στην UEFA μία επίθεση του προπονητή τερματοφυλάκων της ιταλικής ομάδας, Νούνο Σάντος, στον τεχνικό της ομάδας τους, Κετίλ Κνούτσεν.

Για αυτό το λόγο έχει κατατεθεί και σχετική μήνυση!

Μάλιστα, στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε υπάρχει και σχετικό βίντεο.

«Η Ρόμα βομβαρδίζει τα ΜΜΕ με ψέματα, σε μια προσπάθεια να καλύψει την αντιαθλητική συμπεριφορά. Η Μπόντο γνωρίζει πως υπάρχει βίντεο από το περιστατικό, όπου απεικονίζεται η επίθεση που δέχθηκε ο Κνούτσεν από ανθρώπους της Ρόμα. Ο σύλλογος έχει δει το βίντεο. Απαιτούμε και ο κόσμος να έχει πρόσβαση στο βίντεο που ανήκει στην UEFA.

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Ρόμα ήταν εκτός των ορίων που επιτρέπεται στο προπονητικό επιτελείο και επιτέθηκε λεκτικά και με χειρονομίες στον προπονητή μας. Η Μπόντο ενημέρωσε τον τέταρτο σε πολλές περιπτώσεις. Τα παράπονά μας όμως δεν εισακούστηκαν και τελικά του επέτρεψαν να συνεχίσει αυτή τη συμπεριφορά.

Όλα οδήγησαν σε μια σωματική επίθεση εναντίον μου στη φυσούνα. Συνήθως από τη φύση μου θα έφευγα. Σε αυτή την περίπτωση όμως μου επιτέθηκαν με βία. Με άρπαξε από το λαιμό και με έσπρωξε στον τοίχο. Ήταν λογικό πως έπρεπε να αμυνθώ», αναφέρεται.
Πηγή