Μπόκα Τζούνιορς: Η Always Ready την κατήγγειλε για δωροδοκία διαιτητών (vid)

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε η Always Ready, καθώς έφερε στο φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που δείχνει στο καμαρίνι των διαιτητών δώρα τα οποία προσέφεραν άνθρωποι της Μπόκα Τζούνιορς.

Η Μπόκα Τζούνιορς έστω και με δυσκολία πέρασε από την έδρα της Always Ready, με 1-0 για την 4η αγωνιστική του Copa Libertadores και με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε στη δεύτερη θέση του σχετικού ομίλου με έξι βαθμούς, ούσα στο -1 από την πρώτη Κορίνθιανς.

Με τη λήξη της αναμέτρησης, η Αστυνομία εισέβαλε στα καμαρίνια των διαιτητών, μετά από καταγγελία των γηπεδούχων για δωροδοκία από πλευράς Μπόκα Τζούνιορς. Οπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, στο τραπέζι των διαιτητών υπήρχαν δώρα τα οποία προσέφεραν οι άνθρωποι της Μπόκα.

Η Always Ready είχε έντονα παράπονα από την διαιτησία και συγκεκριμένα για το πέναλτι που καταλογίστηκε υπέρ της Μπόκα, το οποίο έκρινε και το αποτέλεσμα του αγώνα. Γι’ αυτό και μετά το τέλος του αγώνα, προχώρησε σε καταγγελία τονίζοντας ότι οι διαιτητές δωροδοκήθηκαν από τους ιθύνοντες της Μπόκα. Αν και διαβεβαίωσε ότι δεν θα επιδιώξει να ζητήσει βαθμούς, απαίτησε από την Conmebol να παρέμβει.

gazzetta.gr
Πηγή