Μπέρνλι: Αιφνιδιαστική απόλυση του Ντάις στην μάχη για την επιβίωση της ομάδας

Τέλος ο Σον Ντάις από τον πάγκο της Μπέρνλι, σε μια απόφαση που δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς. Η ομάδα δίνει μάχη για να κρατηθεί στην Premier League, ούσα στο -4 από τη σωτηρία και με 8 παιχνίδια να της έχουν απομείνει.

Έχοντας προσληφθεί τον Οκτώβρη του 2012 για τον πάγκο της Μπέρνλι, ο Σον Ντάις κλείνει το κεφάλαιο της παρουσίας του στο Turf Moor δίχως να μπορέσει να ολοκληρώσει τη δουλειά του για φέτος και να παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή της ομάδας στην Premier League.

Η διοίκηση αποφάσισε να τον απομακρύνει μαζί με το επιτελείο του, οχτώ ματς πριν από το φινάλε, με τους «clarets» να έχουν απόσταση 4 βαθμών από τις θέσεις της σωτηρίας και ουσιαστικά να κυνηγούν την Έβερτον του Φρανκ Λάμπαρντ.

Η Μπέρνλι στα τελευταία έξι ματς έχει μόλις μια νίκη, μετρώντας και πέντε ήττες, πράγμα που δεν της έχει επιτρέψει να διεκδικήσει με περισσότερη φόρα την επιβίωση στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Ντάις ήταν ο μακροβιότερος από τους προπονητές της Premier League αυτή την εποχή, όμως, τελείωσε και η δική του θητεία μετά από 9,5 χρόνια

gazzetta.gr


Πηγή