Μπάγερν Μονάχου – Βόμβα: Φεύγουν Λεβαντόφσκι, Νόιερ και Μίλερ;

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην Μπάγερν Μονάχου σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τόμας Χέλμερ.

Μπορεί κανείς να φανταστεί την Μπάγερν Μονάχου χωρίς τους Μάνουελ Νόιερ, Τόμας Μίλερ και Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ή έστω χωρίς κάποιους εξ αυτών; Μάλλον θα χρειαστεί γιατί αυτό το σενάριο πιθανότατα θα γίνει πραγματικότητα.

Όλα αυτά εάν πιστέψει κανείς τον Τόμας Χέλμερ. Ο άλλοτε παίκτης της Μπάγερν Μονάχου έριξε βόμβα σε εκπομπή του Sport1.de για τις εξελίξεις που έρχονται στους πρωταθλητές Γερμανίας.

Ο Χέλμερ μεταξύ άλλων είπε πως η Μπάγερν Μονάχου δεν πρόκειται να ανανεώσει και με τους τρεις «επειδή δεν είναι στην οικονομική κατάσταση για να το καταφέρει αυτό». Το συνολικό κόστος των συμβολαίων τους σε ετήσια βάση είναι περίπου στα 70.000.000 ευρώ.

Για τον Λεβαντόφσκι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα ακούγεται πως ψάχνεται να αποχωρήσει. Δεν διανύει τις καλύτερες μέρες του στο Μόναχο. Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν για διάφορες ομάδες. Η Μπαρτσελόνα φαίνεται πως έχει μπει στη μάχη της απόκτησής του, αλλά το θέμα είναι εάν θα τα βρει με τους Βαυαρούς.

Τα συμβόλαια και των τριών εκπνέουν του χρόνου το καλοκαίρι και στη Γερμανία υπήρχαν αναφορές πως οι συζητήσεις με τον Μίλερ πάνε καλά. Αντιθέτως, δεν γίνονται σημαντικές αναφορές στη υπόθεση του Νόιερ παρόλο που είναι ο αρχηγός, αλλά και ο μεγαλύτερος όλων των προαναφερθέντων ηλικιακά.

Τέλος, το Sport1.de υποστηρίζει ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι πολύ στην απόκτηση του Νουσαΐρ Μαζραουί. Ο 24χρονος δεξιός μπακ μένει ελεύθερος από τον Άγιαξ και το Μόναχο φαίνεται να είναι ο επικρατέστερος προορισμός του.


Πηγή