Αστέρας Τρίπολης: «Έδεσε» Άλβαρες, Μπαράλες και Ιγκλέσιας

Ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε σε συμφωνία με τον Φεντερίκο Άλβαρες ως το 2024, ενώ «έδεσε» για άλλον έναν χρόνο (ως το 2023) τους Χερόνιμο Μπαράλες και Ματίας Ιγκλέσιας.

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και φροντίζει να «δέσει» στον ρόστερ παίκτες που υπολογίζει.

Οι Αρκάδες έχουν φτάσει σε συμφωνία με τον Φεντερίκο Άλβαρες για άλλα δύο χρόνια, με τον Αρτγεντινό να αποτελεί έναν από τους καλύτερους αριστερούς μπακ του πρωταθλήματος μετρώντας τέσσερις ασίστ σε 26 συμμετοχές. Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την ανανέωση του συμβολαίου του ως το καλοκαίρι του 2024.

Την ίδια στιγμή ο Αστέρας έχει δέσει άλλους δύο έμπειρους Αργεντινούς ως το καλοκαίρι του 2023, με τον Χερόνιμο Μπαράλες και τον αρχηγό και πιο παλιό παίκτη του ρόστερ, Ματίας Ιγκλέσιας να παραμένουν κάτοικοι Τρίπολης για ακόμα ένα χρόνο. Ο Μπαράλες τη φετινή σεζόν μετράει 23 συμμετοχές και πέντε γκολ, ενώ ο Ιγκλέσιας 20 συμμετοχές.

Ο σχεδιασμός λοιπόν στο στρατόπεδο του Αστέρα «τρέχει», ενώ όπως έχετε διαβάσει «ψήνεται» και μια σημαντική επιστροφή, αυτή του Φακούντο Μπερτόγλιο, κάτι που σημαίνει ότι η αργεντίνικη παροικία στην Τρίπολη είναι πιθανό να μεγαλώσει.

gazzetta.gr


Πηγή