Ασπρόπυργος: Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στον «πόλεμο της νύχτας» – Πυρπόληση δυο φορτηγών

Ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα των χτυπημάτων των τελευταίων 24ωρων με πρωταγωνιστές τα μέλη της ελληνικής μαφίας ήρθε να προστεθεί με τον εμπρησμό φορτηγών στον Ασπρόπυργο.

Οι λεπτές ισορροπίες στον χώρο της νύχτας κρέμονται από μια κλωστή και σύμφωνα με εμπείρους αξιωματικούς υπάρχει φόβος ότι ίσως βρίσκονται μπροστά από ένα νέο λουτρό αίματος το προσεχές διάστημα.

Μαφιόζικη επίθεση σε βενζινάδικο

Λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα του Σάββατου τέσσερεις δράστες που επέβαιναν σε δυο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού έφτασαν στο πρατήριο υγρών καυσίμων στον Ασπρόπυργο, το οποίο ανήκει στην οικογένεια του επιχειρηματία που δολοφονήθηκε το περασμένο Πάσχα στα Δερβενοχώρια.

Όλα τα άτομα φορούσαν μαύρα ρούχα, μαύρα κράνη και γάντια. Οι δύο από αυτούς ήταν οπλισμένοι, πιθανόν με καλάσνικοφ, και ακινητοποίησαν τους υπάλληλους του πρατήριου με τους συνεργούς τους να προωθούνται στο χώρο στάθμευσης βαρέων οχημάτων που βρίσκεται πίσω από το βενζινάδικο.

Εκεί οι κακοποιοί εντόπισαν έναν ακόμη υπάλληλο της επιχείρησης και προχωρήσαν στον εμπρησμό δυο φορτηγών που βρισκόταν στο σημείο.

Ακολουθήσαν εκρήξεις ενώ χάρη στην άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής η πυρκαγιά δεν επεκτάθηκε και σε άλλα όχημα η ακόμη χειροτέρα στις δεξαμενές καυσίμων.

Υπάρχει σύνδεση με το διπλό φονικό;

Η μαφιόζικη επίθεση στον Ασπρόπυργο σύμφωνα με πηγές από την Ασφάλεια φαίνεται να σχετίζεται με το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό.

Τα δυο άτομα που δολοφονήθηκαν με δεκάδες σφαίρες από καλάσνικοφ ήταν στον ευρύτερο χώρο του δολοφονημένου επιχειρηματία στον οποίο ανήκει το πρατήριο και ο χώρος στάθμευσης.

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

Τα περιστατικά των τελευταίων 24ωρων έχουν θέσει σε κόκκινο συναγερμό την Ασφάλεια καθώς φτάνουν πληροφορίες ότι τα όπλα έχουν βγει και οι ομάδες της νύχτας είναι έτοιμες να τα χρησιμοποιήσουν.

Για αυτό το λόγο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη νευραλγικών υπηρεσιών ώστε να γίνουν οι κατάλληλες ενέργειες με στόχο να αποτραπούν νέα χτυπήματα εάν και αυτό όπως έχει αποδειχθεί ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Στην ΕΛΑΣ θα λάβουν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του πρατήριου στον Ασπρόπυργο οι οποίες έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών.


Πηγή