Το ιδανικό γλυκό για μικρούς και μεγάλους.
Υλικά
2 φλ. κάσιους μουλιασμένα σε νερό
1 1/2 φλ. φύλλα μέντας, ψιλοκομμένα
1/2 φλ. γάλα αμυγδάλου
1/4 του φλιτζανιού μέλι
1/4 κ.γλ. εκχύλισμα μέντας
αλάτι
2 κ.σ. κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Μουλιάζεις τα κάσιους σου σε ένα μπολ για περίπου 30 λεπτά.
Στραγγίζεις τα μουσκεμένα κάσιους και τα τοποθετείς μαζί με τη μέντα, το γάλα αμυγδάλου, το μέλι, το εκχύλισμα μέντας και το αλάτι σε ένα μίξερ.
Χτυπάς τα υλικά μέχρι να πάρουν μορφή κρέμας.
Μεταφέρεις την κρέμα σε ένα μπολ και την τοποθετείς στο ψυγείο για 30 περίπου λεπτά.
Όταν βγάλεις την κρέμα από το ψυγείο, ανακατεύεις την κουβερτούρα.
Μεταφέρεις στο ψυγείο για 5 ώρες ακόμα και μοιράζεις σε μερίδες.
Πηγή