Παίρνει στα χέρια του τη ζύμη και με γρήγορες κινήσεις και μοναδική μαεστρία τη μετατρέπει εν ριπή οφθαλμού σε φύλλο μπουγάτσας, που έχει μέγεθος σεντονιού, προκαλώντας τον ενθουσιασμό όλων όσοι τον παρακολουθούν μέσα από μια οθόνη υπολογιστή.
Ο ΦίλιπποςΜπαντής, ο οποίος διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά και μακροβιότερα μπουγατσατζίδικα της Θεσσαλονίκης, έγινε «καθηγητής» για μια μέρα, αφού δίδαξε online τα «μυστικά» της μπουγάτσας σε μαθητές πανεπιστημίου του Χονγκ Κονγκ.
Στο πλαίσιο τριήμερου συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε για την ελληνική κουζίνα και τη μεσογειακή διατροφή από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα, φοιτητές της ΠολυτεχνικήςΣχολής του ΧονγκΚονγκ, έμαθαν διαδικτυακά να ανοίγουν φύλλο και ξετρελάθηκαν με την μπουγάτσα κρέμα, κρατώντας αναλυτικά σημειώσεις ώστε να δοκιμάσουν να την παρασκευάσουν στο σπίτι.
Χρησιμοποιούμε cookie για την εξατομίκευση περιεχομένου και διαφημίσεων, την παροχή λειτουργιών κοινωνικών μέσων και την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μαςΑποδέχομαιΛεπτομέρειες