Αλέξης Κούγιας για τη τραγωδία στα Τέμπη: «Όσοι έχουν ταυτοποιήσει τα θύματα είναι στα σπίτια τους κλεισμένοι και οι υπόλοιποι ακόμα ψάχνουν»

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος οικογένειας Πλακιά, των αδικοχαμένων διδύμων και της ξαδέλφης τους, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για τις οικογένειες που εκπροσωπεί, λέγοντας πως κανείς δεν ενδιαφέρεται για τις αποζημιώσεις αλλά και για τους κατηγορούμενους αλλά θρηνούν τους ανθρώπους τους.

«Εκπροσωπώ περίπου 60 συγγενείς από 11 οικογένειες. Κανείς δεν ασχολείται με το ποιοι είναι κατηγορούμενοι, πόσοι και εάν θα πάνε φυλακή. Όσοι έχουν ταυτοποιήσει τα θύματα είναι στα σπίτια τους κλεισμένοι και οι υπόλοιποι ακόμα ψάχνουν», είπε αρχικά.

«Χθες έπαθα ένα σοκ γιατί δεν είχα παρακολουθήσει ειδήσεις. Εγώ είμαι σκληρός άνθρωπος, δεν συγκινούμε τόσο εύκολα, το είδαν και τα παιδιά μου σοκαρίστηκαν. Αλλά δεν θέλω να μιλάω νομικά ακόμα. Ακούω συναδέλφους μου να μιλάνε για αποζημιώσεις. Κανέναν από τους συγγενείς δεν τους ενδιαφέρει αυτό τώρα», συμπλήρωσε.


Πηγή