Αλέξης Κούγιας για Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Αυτό το σίχαμα να παρακαλάει να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου»

“Αυτός ο τύπος με το μισό μέτρο μούσι που αντάλλασσε γλωσσόφιλα με έναν άλλον με μισό μέτρο μούσι μέσα στην ελληνική Βουλή”.

Τη δική του σκληρή απάντηση στην επίθεση που δέχθηκε από τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο δίνει ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος με επίσημη ανακοίνωσή του προς τα Μέσα περνάει στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς και απειλές προς τον ακτιβιστή και δημοσιογράφο.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας φέρει τον τίτλο «Η απάντηση σε αυτό το σίχαμα της ελληνικής κοινωνίας, κατά την προσωπική μου κρίση, που φέρει το όνομα Γρηγόρης Βαλλιανάτος» και αναφέρει τα εξής:

«Αυτός ο τύπος με το μισό μέτρο μούσι που αντάλλασσε γλωσσόφιλα με έναν άλλον με μισό μέτρο μούσι μέσα στην ελληνική Βουλή σε στημένες κάμερες, για να πανηγυρίσει ότι ψηφίστηκε αντιστοίχου επιπέδου νομοθετική ρύθμιση που αφορούσε τους ομοφυλόφιλους πριν χρόνια, τόλμησε να μιλήσει για τα παιδιά μου και τόλμησε να αφήσει υπονοούμενο ότι δήθεν η προσωπικότητά μου είναι τέτοια, ώστε τα παιδιά μου να ντρέπονται γι’ αυτήν και πιθανώς, αν τα ρωτούσαν, όταν ήλθαν στη ζωή, αν θα ήθελαν να έχουν εμένα πατέρα, θα απαντούσαν αρνητικά.

Σε αυτό το υποκείμενο που δεν έχει βάλει μυαλό από την προηγούμενη τραυματική εμπειρία, την οποία είχε με μένα, όταν πριν από χρόνια τόλμησε να επιδείξει απέναντί μου αντίστοιχη συμπεριφορά, θέλω να του πω ότι τα δικά μου παιδιά δεν είναι παιδιά εγκαταλελειμμένα σ’ ένα ορφανοτροφείο ή σε μια δομή, αλλά είναι ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα ενός μεγάλου έρωτος και μιας μεγάλης αγάπης μεταξύ ενός άνδρα και μιας γυναίκας, δηλαδή αυτών και μόνο που μπορούν να φέρνουν στην ζωή ανθρώπους και να διαιωνίζουν την ανθρωπότητα, και όχι αποτέλεσμα (…).

Να παρακαλάει ο Βαλλιανάτος να μη συναντηθούμε πάλι σε καμιά πλατεία Κολωνακίου. Τον Βαλλιανάτο και θα τον μηνύσω και θα τον ενάγω για τις σημερινές του δηλώσεις.

ΥΓ. Τα δύο παιδιά μου είναι δύο ταπεινά παιδιά που δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα παιδιά έρωτος και αγάπης όλης της ελληνικής κοινωνίας που έχει φέρει στη ζωή παιδιά με φυσιολογικό τρόπο, και ο μεν γιος μου Χρίστος στα 22 του χρόνια είναι τελειόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών, η δε κόρη μου Μάιρα στα 19 της χρόνια είναι πρωτοετής φοιτήτρια της ίδιας επιστήμης».

Σημειώνεται πως ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος, αναφερόμενος στον Αλέξη Κούγια, είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα (16/2) στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου:

«Μου κάνει εντύπωση που μας προσφέρετε αυτή την ασχήμια αυτή την ημέρα χαράς. Θέλω να ρωτήσω τον κύριο Κούγια, που δε μας ακούει αυτή τη στιγμή… ρώτησε κανείς τα παιδιά του αν ήθελαν να είναι πατέρας τους αυτός; Μιλάμε εδώ και χαιρόμαστε και μας φέρνετε τον Κούγια».

zappit.gr