Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2023

Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2023

ΚΡΙΟΣ
Κριέ ο Νοέμβριος έρχεται με καλύτερη διάθεση απέναντι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτό είναι κάτι που θα φανεί σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα από τις 8/11 που η Αφροδίτη θα περάσει στο πολικό ζώδιο του Ζυγού. Από τη μία οι εκλείψεις τελείωσαν οπότε ήδη έχει αρχίσει να διαφαίνεται μια ηρεμία στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων από την άλλη η είσοδος της Αφροδίτης σε ένα ζώδιο που μπορεί να βελτιώσει πάρα πολύ μία προσωπική σχέση ή μία γνωριμία, φαίνεται πως αυτό το μήνα είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο θα είσαι κερδισμένος. Αν έχεις βρει το ταίρι σου το κλίμα που θα δημιουργηθεί ανάμεσα σας θα είναι πολύ καλό και θα σας βοηθήσει να έρθετε κοντά και να λύσετε τυχόν διαφωνίες που μπορεί να σας απομάκρυναν ή να δημιουργήσουν μία περίεργη διάθεση μεταξύ σας το προηγούμενο διάστημα. Στα μέσα του μήνα ενδεχομένως να υπάρξει κάποιος εκνευρισμός λόγω οικονομικών ζητημάτων ή θεμάτων του παρελθόντος, προσπάθησε αν σε κάποιο από αυτά εμπλέκεται και ο σύντροφός σου να το διευθετήσετε μαζί και να μην το αφήσετε να επηρεάσει τη διάθεσή σας.

Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα έρθουν ευκαιρίες για να κάνετε ένα ταξίδι, να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και συζητήσεις με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, κάτι που θα φέρει αέρα ανανέωσης στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Ζυγού είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μία νέα σχέση κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Βέβαια το πιο ευνοϊκό διάστημα του Νοεμβρίου όσον αφορά αισθηματικές υποθέσεις είναι από τις 22/11 και μετά που η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα δημιουργήσει εξωστρέφεια, κοινωνική διάθεση αλλά και πρόσφορο έδαφος για να φλερτάρεις και να σε φλερτάρουν!Στα μέσα του μήνα ίσως επανεμφανιστεί μία αισθηματική υπόθεση ή ένα πρόσωπο από το παρελθόν, προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν το παρόν σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρε ο Νοέμβριος ξεκινά με ευχάριστα νέα καθώς οι εκλείψεις τελείωσαν και πλέον έχεις μπροστά σου ένα διάστημα το οποίο θα είναι βοηθητικό για να κάνεις κάποιες κινήσεις οι οποίες θα σου εξασφαλίσουν μεγαλύτερη σταθερότητα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, αλλά και κάποια ξεκαθαρίσματα τα οποία φαίνεται πως θα συμβάλλουν σε αυτή. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στο ζώδιο της Παρθένου και μέχρι τις 7/11 είναι πιθανό να φέρει μία πολύ σημαντική γνωριμία για όσους έχουν γεννηθεί τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. Από τις 8/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει μεγαλύτερη επιθυμία να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου και οτιδήποτε βρίσκεται μέσα σε αυτή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα νιώσεις την ανάγκη να κερδίσεις περισσότερο χρόνο για αυτή σε καθημερινή βάση και με την παρουσία της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο φαίνεται που θα το καταφέρεις. Αν μοιράζεσαι με το σύντροφό σου την καθημερινότητά σου τότε να θυμάσαι ακόμα και οι κοινές υποχρεώσεις μπορούν να σας φέρουν ακόμα πιο κοντά.

Στα μέσα του μήνα χρειάζεται να δώσεις προσοχή σε στιγμές έντασης καθώς η νέα Σελήνη στο Σκορπιό (13/11) σε σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό, θα δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κλίμα το οποίο μπορεί να επηρεάσει αρκετά συζητήσεις αλλά και συναντήσεις. Ο Άρης θα βρίσκεται έως και τις 23/11 στο ζώδιο του Σκορπιού καταδεικνύοντας πως κάποιες στιγμές θα υπάρχουν εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες του μήνα μπορούν να φέρουν μία σημαντική γνωριμία όπως επίσης και συνειδητοποιήσεις σχετικά με καταστάσεις που συνέβησαν ή άλλαξαν τα δεδομένα σε επίπεδο σχέσεων το προηγούμενο διάστημα. Από τις 8/11 ίσως να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο σε ένα μέρος που βρίσκεσαι καθημερινά ή με κάποιο συνάδελφό σου, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει ένα αισθηματικό ειδύλλιο με κάποιον που γνωρίζεις ήδη. Δώσε προσοχή στις εντάσεις οι οποίες θα αποτελέσουν χαρακτηριστικό αυτού του μήνα -λόγω του Άρη που θα βρίσκεται κατά το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου στο ζώδιο του Σκορπιού- και ενδεχομένως κατά διαστήματα να δίνει αφορμές για διαξιφισμούς και αντιπαραθέσεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Δίδυμε ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας ο οποίος μπορεί να έχει αρκετά απαιτητικά σημεία κυρίως σε επίπεδο καθημερινότητας και υποχρεώσεων, όμως φαίνεται πως θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή. Η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Ζυγού (8/11) καταδεικνύοντας πως το μεγαλύτερο μέρος του Νοεμβρίου θα είναι πολύ φιλικό για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σε εμπνεύσει και θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα. Ένας νέος έρωτας αποτελεί μία πιθανότητα για αυτό το μήνα, αρκεί να συνηγορεί σε αυτό και ο προσωπικός σου χάρτης. Γύρω στα μέσα του Νοεμβρίου θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην καθημερινότητά σου όπως επίσης και στη δουλειά, καθώς αυτά τα δύο θα αποτελέσουν πηγή έντασης και εκνευρισμού κάτι το οποίο μπορεί να «περάσει» και στις προσωπικές συζητήσεις και συναντήσεις που θα έχεις.

Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα αποτελέσει προτεραιότητά σου και σε αυτό φαίνεται πως θα παίξει ρόλο μία γνωριμία η οποία εξελίσσεται ή μία σχέση που έχεις και πηγαίνει προς το επόμενο βήμα. Στις 24/11 περνά και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο δημιουργώντας κάποιες εντάσεις οι οποίες στην πλειονότητα τους φαίνεται πως θα έρθουν από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς, μπορεί ο σύντροφός σου ή κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να έχει λίγα παραπάνω νεύρα. Προσπάθησε να μη ρίξεις «λάδι στη φωτιά» αλλά να αξιοποιήσεις τις επικοινωνιακές σου ικανότητες για να διευθετήσεις οποιαδήποτε κατάσταση δημιουργεί ένταση καθώς έτσι θα βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Καρκίνε ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που έρχεται με καλές διαθέσεις απέναντι σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής καθώς η πολυαστρία που θα υπάρχει κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο του Σκορπιού (Ερμής, Ήλιος, Άρης) καταδεικνύει ευκαιρίες να βγεις, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα ή να εξελιχθεί μία γνωριμία που έχεις. Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού (8/11), από τη νέα της θέση θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη συναισθηματική εσωστρέφεια και πιθανό να σε κάνει «σπιτόγατο», αν μένεις μαζί με το ταίρι σου αξιοποίησε αυτή τη διάθεση καθώς το να περνάτε χρόνο στο σπίτι φροντίζοντας ο ένας τον άλλο θα σας βοηθήσει να έρθετε ουσιαστικά κοντά. Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες του μήνα μπορεί να φέρουν μία νέα γνωριμία που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου.

Ο Νοέμβριος επίσης είναι ένας μήνας που θα χαρακτηρίζεται από εναλλαγές σκέψεων και συναισθημάτων και αυτό είναι κάτι που θα γίνει πιο έντονο γύρω από τις ημέρες της νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο Σκορπιό στις 13/11. Εκείνες τις ημέρες προσπάθησε να αποφύγεις οποιοδήποτε παρορμητικό συναίσθημα, το οποίο με τη σειρά του μπορεί να σε οδηγήσει σε μία παρορμητική κίνηση ή απόφαση στην προσωπική σου ζωή. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση θα υπάρχουν ευκαιρίες, αξιοποίησε τες και αφιέρωσε χρόνο σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή στο σύντροφό σου, καθώς μετά τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα είναι πιο απαιτητικό σε επίπεδο καθημερινότητας με περισσότερες δουλειές και υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή.

ΛΕΩΝ
Λέων ο Νοέμβριος θα ξεκινήσει με σκέψεις σχετικά με κάποια ζητήματα τα οποία σε απασχολήσαν τις τελευταίες ημέρες του προηγούμενου μήνα, τα οποία φαίνεται πως θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να μείνει λίγο πίσω. Αυτό είναι κάτι που θα αλλάξει από τις 8/11 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού, καθώς η Αφροδίτη από τη νέα της θέση θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργειά σου, θα ενισχύει την εξωστρέφεια σου και θα φέρνει αρκετές ευκαιρίες για κοινωνικές συναναστροφές και επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο στενό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Μέσα από κάποιες κοινωνικές υποχρεώσεις και συναντήσεις είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία γνωριμία η οποία θα σου φανεί αρκετά ενδιαφέρουσα, όμως ίσως χρειαστεί να κάνεις υπομονή μέχρι να εξελιχθεί, καθώς φαίνεται πως πολλά πράγματα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα δεν θα πηγαίνουν με το ρυθμό που θα ήθελες.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η νέα θέση της Αφροδίτης είναι πολύ βοηθητική για εσένα και το ταίρι σου, καθώς θα δημιουργήσει μία επικοινωνιακή διάθεση αλλά και την ανάγκη επαφών με φίλους, γνωστούς και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα, που θα επηρεάσουν ευχάριστα την καθημερινότητα σας. Στα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε κάποια θέματα τα οποία αφορούν κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις ή οικεία σου πρόσωπα καθώς αυτά μπορεί να σου δημιουργήσουν μία ένταση η οποία θα είναι δύσκολο να κρυφτεί. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη ξεκινά ένα πολύ πιο ευχάριστο διάστημα ακόμα πιο εξωστρεφές και με λιγότερες έννοιες από ότι το προηγούμενο. Η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (27/11) μπορεί να φέρει σταθερότητα σε μία προσωπική, αισθηματική σου υπόθεση αλλά ζητά από εσένα να μην έχεις αφήσει εκκρεμότητες αισθηματικής φύσεως και να έχεις διευθετήσει θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρθένε ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας που ζητά συναισθηματική ασφάλεια και θα σε βάλει στη διαδικασία να επιλέξεις με πολύ προσοχή τις κινήσεις αλλά και τις αποφάσεις σου σχετικά με μία προσωπική σου σχέση ή μία γνωριμία. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού (8/11) θα τονίσει την ανάγκη για συναισθηματική σταθερότητα για αυτό το λόγο φαίνεται πως θα προτιμήσεις να μην ρισκάρεις σε κάποια προσωπική σου επιλογή τουναντίον θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που γνωρίζεις ήδη και πιθανό να σου αποπνέει αυτή την σταθερότητα. Αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία μπορεί να συμβεί και να εξελιχθεί με αργούς ρυθμούς ώστε να σιγουρευτείς ότι είναι η σωστή επιλογή και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τα θέματα που την αφορούν φαίνεται πως θα αποτελέσουν προτεραιότητα για εσένα.

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (13/11) θα φέρει ένα διάστημα με κάποιες εντάσεις όχι στην προσωπική σου ζωή αλλά στη δουλειά ή σε κάποιες επαφές που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε αυτές, ώστε να μην «περάσουν» και σε μία σχέση ή μία γνωριμία που έχεις. Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη λίγες ημέρες μετά θα περάσει και ο Άρης στο ίδιο ζώδιο (24/11) ξεκινά μία περίοδος που θα έχει έντονη κινητικότητα, αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πιθανό να αποφασίσεις να μείνεις μαζί με το σύντροφό σου και αν μένετε ήδη μαζί είναι πολύ πιθανό να μπείτε στη διαδικασία αλλαγών στο χώρο που ζείτε ή ακόμα και εύρεσης ενός νέου χώρου.

ΖΥΓΟΣ
Ζυγέ ο Νοέμβριος ξεκινά με ευχάριστα νέα για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου (8/11) σηματοδοτεί ένα διάστημα το οποίο θα κρατήσει περίπου ένα μήνα και θα φέρει ευκαιρίες βελτίωσης των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα θα έχεις τη διάθεση να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο σε αυτή, να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου και να βάλετε ακόμα πιο σταθερές βάσεις στη σχέση σας μέσα από την επαφή και την ενασχόληση σας με κοινές δραστηριότητες και πράγματα που αγαπάτε. Βέβαια καλό θα είναι να δώσεις λίγο προσοχή στο ταμείο σου καθώς αυτές οι δραστηριότητες μπορεί να κοστίζουν λιγάκι παραπάνω και στα μέσα του μήνα ίσως να δημιουργηθούν παραπάνω έξοδα, για αυτό οποιοδήποτε κοινό πλάνο έχεις με το σύντροφό σου θα χρειάζεται να βλέπεις και πόσο θα επηρεάσει τα οικονομικά.

Αν έχεις κοινό ταμείο με το ταίρι σου δώσε προσοχή καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (13/11) αφενός μπορεί να αυξήσει τα έξοδα αφετέρου να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου, για θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Αν είσαι ελεύθερος η Αφροδίτη στο ζώδιό σου ενισχύει τη γοητεία σου, τονίζει τα χαρίσματα σου, την καλή σου ενέργεια και διάθεση, κάτι που θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς. Μία νέα γνωριμία είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο μέσα σε αυτό το μήνα και πολύ περισσότερο μετά τις 22/11 που θα περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Τοξότη και θα δημιουργήσει ακόμα μεγαλύτερη εξωστρέφεια και περισσότερες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες κατά τη διάρκεια κοινωνικών συναντήσεων και επαφών με φίλους και άλλα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης αν έχεις ήδη κάνει μία γνωριμία το προηγούμενο διάστημα τότε αυτό το μήνα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να εξελιχθεί και πολύ πιθανό να γίνει και η νέα σου σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σκορπιέ ο Νοέμβριος είναι ο μήνας σου όχι μόνο λόγω των γενεθλίων σου αλλά και λόγω της πολυαστρίας που θα υπάρχει στο ζώδιό σου (Ερμής, Άρης και Ήλιος) κατά το μεγαλύτερο μέρος αυτού του μήνα. Αυτό σημαίνει πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, τα συναισθήματα, αλλά και οι αποφάσεις σχετικά με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν πολύ κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου. Όσο η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να κάνεις μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου. Από τις 8/11 θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει συναισθηματική εσωστρέφεια αλλά και την ανάγκη ξεκαθαρισμάτων που αφορούν συναισθήματα και σχέσεις που έρχονται από το παρελθόν.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση χρειάζεται να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε θέματα τα οποία θα κληθείς να διευθετήσεις και σχετίζονται με αυτή γύρω στα μέσα του μήνα, καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου (13/11) σε σύνοδο με τον Άρη και αντίθεση με τον Ουρανό, θα φέρει μία εκρηκτική διάθεση, ανατροπές, αλλά και ένταση. Αυτή η ένταση ενδεχομένως να υπάρχει κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου έως και τις 23/11 ρίχνοντας πολλές φορές «λάδι στη φωτιά» σε συζητήσεις και επαφές. Αν είσαι ελεύθερος αυτός ο μήνας θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να ξεκινήσει ένα αισθηματικό ειδύλλιο κατά τις πρώτες ημέρες του, καθώς μετά θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια άλλα ζητήματα τα οποία θα έρθουν σε προτεραιότητα. Παρά όλα αυτά ο Άρης θα βρίσκεται μέχρι τις 23/11 στο δικό σου ζώδιο καταδεικνύοντας πως το φλερτ θα σε γεμίζει ζωντάνια, ενέργεια και θα σου αλλάζει τη διάθεση και όλος ο μήνας θα έχει ευκαιρίες για να φλερτάρεις, αρκεί να μην ανοίξεις πολλά αισθηματικά μέτωπα ταυτόχρονα, καθώς μετά θα είναι δύσκολο να παραμείνεις ήρεμος!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τοξότη ο Νοέμβριος θα ξεκινήσει με καλά αστρολογικά νέα καθώς στις 8/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού, από τη νέα της θέση είναι πιο φιλική για τη δική σου ενέργεια και θα σου δημιουργήσει μεγαλύτερη επικοινωνιακή άνεση και διάθεση για εξόδους, κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες! Βέβαια η πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Σκορπιού κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα (Ήλιος, Άρης) και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί και εκείνη στο ίδιο ζώδιο (13/11), καταδεικνύουν πως κάτι παίζεται στο παρασκήνιο όσον αφορά τα αισθηματικά. Αν είσαι εσύ εκείνος που κινείται παρασκηνιακά να θυμάσαι πως αυτό ενέχει μεγάλο ρίσκο καθώς προς το τέλος του μήνα που ο Ήλιος και ο Άρης θα περάσουν στο ζώδιο σου στις 22 και 24/11 αντίστοιχα, φαίνεται πως τυχόν παρασκηνιακές ενέργειες θα βρεθούν στο προσκήνιο.

Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρχουν ευκαιρίες να κάνεις από μία νέα γνωριμία μέχρι και μία νέα σχέση, προσπάθησε να μην παρασυρθείς από εφήμερες γνωριμίες και αισθηματικές «περιπέτειες» που φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους, όμως πιθανό να δημιουργήσουν συναισθηματικά μπερδέματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η κοινωνική διάθεση θα είναι χαρακτηριστική των ημερών αυτού του μήνα, με εξαίρεση γύρω στα μέσα του Νοεμβρίου που μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις οι οποίες πολύ πιθανό να έχουν τη βάση τους σε ζητήματα του παρελθόντος. Αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να δεις προσεκτικά κάποια θέματα που ξέρεις πως έχουν δημιουργήσει παράπονα και έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Δίδυμων -Τοξότη) στις 27/11 ενδεχομένως να «παγώσει» τα συναισθήματα αν βρει πρόσφορο έδαφος, δηλαδή αν υπάρχει το υπόβαθρο λόγω παραπόνων και απωθημένων που δεν διευθετήθηκαν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αιγόκερε ο Νοέμβριος θα ξεκινήσει με διάθεση κοινωνικών επαφών και συζητήσεων καθώς η Αφροδίτη θα βρίσκεται μέχρι τις 7/11 στο ζώδιο της Παρθένου και θα φέρνει επικοινωνιακή άνεση και πολλές προτάσεις για συναντήσεις με φίλους. Μέσα από κάποιες συναντήσεις που θα έχεις στις πρώτες ημέρες του μήνα είναι πολύ πιθανό να κάνεις και μία νέα γνωριμία, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά τις τελευταίες πέντε ημέρες του ζωδίου σου. Κοινοί φίλοι, γνωστοί αλλά και κοινωνικές υποχρεώσεις θα παίξουν το ρόλο τους στην προσωπική σου ζωή, καθώς φαίνεται πως θα συμβάλλουν για να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Στα μέσα του μήνα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή ενδεχομένως να προκύψουν κάποιες εντάσεις κατά τη διάρκεια συζητήσεων, καταδεικνύοντας πως οι ημέρες κοντά στη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (13/11) δεν είναι κατάλληλες για να έχεις μία προσωπική συνάντηση δηλαδή ένα ραντεβού, καθώς θα υπάρχει μία διάχυτη ένταση η οποία μπορεί να επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και τη διάθεσή του ανθρώπου που θα έχεις απέναντί σου.

Από τις 22/11 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα ξεκινήσει ένα πιο εσωστρεφές διάστημα σε σχέση με το προηγούμενο αυτό όμως θα έχει και τη θετική του πλευρά, καθώς φαίνεται πως θα σε φέρει σε επαφή με τα συναισθήματά σου και τις βαθύτερες προσωπικές σου ανάγκες, κάτι που θα σε βοηθήσει να κάνεις μια καλή προσωπική επιλογή.Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το πρώτο μισό του μήνα θα έχει περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου, καθώς το δεύτερο μισό φαίνεται πως θα δημιουργήσει μία αναβλητικότητα γύρω από πολλά σχέδια σας και θα σας οδηγήσει να αναζητήσετε περισσότερες στιγμές ξεκούρασης στο σπίτι. Δώσε προσοχή στα μέσα του μήνα καθώς κάποια θέματα που αφορούν φιλικά και άλλα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορεί με κάποιο τρόπο να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας και να σας επηρεάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Υδροχόε ο Νοέμβριος είναι ο πρώτος μήνας μετά το ταραχώδες διάστημα που είχαν δημιουργήσει οι εκλείψεις, ο οποίος θα έχει ευκαιρίες να ασχοληθείς με τις μικρές χαρές της ζωής, να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στους φίλους σου, στη διασκέδασή σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού (8/11) δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για τον αισθηματικό τομέα, καθώς η Αφροδίτη θα βρεθεί σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με την ενέργειά σου, αυξάνοντας τις πιθανότητες να κάνεις μία νέα γνωριμία η οποία θα σου δημιουργήσει θετικά συναισθήματα ή για να εξελιχθεί μία γνωριμία η οποία έχει γίνει το προηγούμενο διάστημα. Η πολυαστρία που θα υπάρχει στο ζώδιο του Σκορπιού (Ήλιος, Άρης) αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί σε αυτό το ζώδιο στις 13/11 θα φέρουν ορισμένες «ταραγμένες» ημέρες μέσα σε αυτό το μήνα με αρκετό τρέξιμο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, το οποίο μπορεί να φέρει και κάποιες εντάσεις στην προσωπική σου ζωή.

Από τις 22/11 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο Τοξότη -λίγες ημέρες μετά θα περάσει σε αυτό το ζώδιο και ο Άρης- θα ξεκινήσει ένα πιο εξωστρεφές διάστημα χωρίς την επαγγελματική πίεση που έφερε η πολυαστρία στο Σκορπιό και με κάποιο τρόπο επηρέασε και την προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι πρώτες ημέρες αυτού του μήνα όπως επίσης και μετά τις 22/11 θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου, για αυτό αξιοποίησε τες και μην αφήσεις τον ελεύθερο σας χρόνο ανεκμετάλλευτο. Ένα ταξίδι είναι πιθανό να προκύψει τις τελευταίες ημέρες του μήνα, το οποίο θα σας ανανεώσει και θα δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο κλίμα στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ
Ιχθύ ο Νοέμβριος ξεκινά με θετική διάθεση για εσένα καθώς η Αφροδίτη διανύει τις τελευταίες μοίρες της Παρθένου και καταδεικνύει κάποιες ευκαιρίες για εσένα που έχεις γεννηθεί τις πέντε τελευταίες ημέρες του ζωδίου σου, αυτές οι ευκαιρίες πιθανό να σχετίζονται με νέες γνωριμίες, φλερτ αλλά και μία κοινωνική διάθεση η οποία θα συμβάλλει σε αυτές τις γνωριμίες. Από τις 8/11 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα της θέση ενδεχομένως να φέρει μία συναισθηματική εσωστρέφεια η οποία όμως θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα τις δικές σου προσωπικές ανάγκες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην απομακρυνθείς από το σύντροφό σου και να συζητάς μαζί του τις σκέψεις σου αλλά και να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να μην υπάρξει συναισθηματική απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος με τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι πιθανό να προκύψει μία νέα γνωριμία, όμως λόγω της εσωστρέφειας που θα δημιουργήσει φαίνεται πως αυτή θα εξελιχθεί με πιο αργούς ρυθμούς, για αυτό θα χρειαστεί να έχεις υπομονή.

Στα μέσα του μήνα χρειάζεται να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία και τις συζητήσεις που θα έχεις είτε με το σύντροφό σου αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αν είσαι ελεύθερος, καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού (13/11) θα δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα και μία εκρηκτική διάθεση, η οποία μπορεί να εξωτερικευτεί στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Διδύμων-Τοξότη (27/11) θα είναι πιο απαιτητικές για τις σχέσεις, καθώς μπορεί να φέρουν μία επικριτική διάθεση η οποία θα τις «επισκιάσει».

Πηγή: Myastro.gr


govastileto.gr