Άγιος Παντελεήμονας: Η 45χρονη περιγράφει τη στιγμή που ο 74χρονος σκότωσε τον σύζυγό της

Ο 74χρονος πυροβολεί τον 50χρονο άντρα της κι εκείνη μπαίνει μπροστά από την κάνη για να προστατέψει τα παιδιά της.

Λίγα λεπτά πριν διασκέδαζαν όλοι μαζί. Γιόρταζαν τα γενέθλια της 12χρονης κόρης της, ήταν φίλοι. Έκαναν παρέα.

«Ήταν γνωστοί. Παλιά. Έξι-εφτά χρόνια; Είμαστε γνωστοί. Σαν οικογένεια… Έτσι είχε πει. Έτσι ήταν, αλλά δεν ξέρω πώς τρελάθηκε», δήλωσε η 45χρονη.

Το χρονικό

Ο 74χρονος χαιρέτησε κι επέστρεψε στο διαμέρισμα της οικογένειας σε κατάσταση αμόκ. Είπε πως κάτι του έριξαν στο ποτό, πυροβόλησε πρώτα τον πατέρα του 12χρονου κοριτσιού και στη συνέχεια την 45χρονη μητέρα.

«Ήρθε μετά σπίτι και λέει: «Τι μου βάλατε στο ποτό;», εκεί στην ταβέρνα. “Τι σου βάλαμε; Τίποτα. Ό,τι ήπιες εσύ αυτό ήπιανε και οι άλλοι”».

Το θύμα μιλά στο MEGA

Η 45χρονη δείχνει στην κάμερα του MEGA και στην εκπομπή Live news την πληγή από την σφαίρα στον ώμο της. Η πληγή όμως στην ψυχή θα παραμείνει.

«Έβγαλε το πιστόλι και πρώτα έριξε στον πατέρα μου και μετά ερχόταν και σε εμάς τα παιδιά. Η μαμά τον σταματούσε και «έφαγε» και η μαμά μια στο χέρι. Δικό μου ήταν το πάρτι. Πολλά χρόνια τον ξέραμε, δεν νομίζαμε ότι θα κάνει κάτι τέτοιο», είπε η κόρη του θύματος.

«Και εγώ είμαι λίγο μπερδεμένη, τι έπαθε δεν ξέρω… Μόνη μου εγώ με το παιδί και ο άντρας μου είναι πεθαμένος», είπε η 45χρονη.

Ο 74χρονος έχει συλληφθεί και του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία και παράνομη κατοχή πυρομαχικών.


Πηγή