Άγιοι Ανάργυροι: Συγγενείς της 28χρονης Κυριακής στο Live News

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις εξελίξεις μετά τη νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όπου μια 28χρονη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Το θύμα δέχθηκε την επίθεση από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος την τραυμάτισε θανάσιμα με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια αυτοτραυματίστηκε και νοσηλεύτηκε φρουρούμενος.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η γυναίκα είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του 39χρονου το 2020, για βιαιοπραγία και βιασμό ενώ επιπλέον είχε ζητήσει ασφαλιστικά μέτρα.

Θεία Κυριακής: «Ο άνθρωπος αυτός είναι δολοφόνος»

Ο θείος και η θεία της 28χρονης Κυριακής μίλησαν στο Live News.

Συγκεκριμένα, η θεία του θύματος έθεσε μια ερώτηση; «Εγώ έχω μια ερώτηση: αν ήταν κάποιος διάσημος σε οποιοδήποτε αστυνομικό τμήμα δέκα περιπολικά δεν θα είχαν φέρει; Η Κυριακούλα δύο βήματα έξω από το αστυνομικό τμήμα και την σκότωσε».

Στην συνέχεια η θεία της 28χρονης μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο διερωτήθηκε για όσους αστυνομικούς ήταν παρόντες εκείνη την νύχτα στο ΑΤ Α. Αναργύρων αν έχουν το κουράγιο να κοιτάξουν την μητέρα της Κυριακής στα μάτια.

«Πέντε χρόνια την κακοποιούσε. Δεν ξέρω κι εγώ πώς το άντεχε», είπε αρχικά η συγγενής του θύματος και πρόσθεσε «δεν ξέρουμε αν την απειλούσε».

Ενώ ο θείος της Κυριακής τόνισε ότι ο δράστης κυκλοφορούσε μέσα στο σπίτι των συγγενών της οικογένειας κι ανέφερε «ποιος μας εγγυάται ότι δεν θα μας έκανε κακό;».

«Ο άνθρωπος αυτός προσπαθεί να βγει ότι είναι ψυχάκιας, δεν είναι. Είναι δολοφόνος», υπογράμμισε η θεία της Κυριακής.


Πηγή