Αυτός είναι ο απατεώνας που άρπαξε 83.000 ευρώ από τη 35χρονη σε 17 ημέρες

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 28χρονου απίστευτου απατεώνα από τη Θεσσαλονίκη που μέσα σε μόλις 17 ημέρες άρπαξε από 35χρονη 83.000 ευρώ, παριστάνοντας τον ερωτευμένο που ήθελε να συνεταιριστεί με τη σύντροφό του.

Ειδικότερα, ο 28χρονος είχε συλληφθεί το απόγευμα της 4ης Μαΐου στις Συκιές αφού παρέλαβε προσημειωμένο χρηματικό ποσό από το 35χρονο θύμα του από το οποίο άρπαξε περισσότερα από 83.000 ευρώ.

Πρόκειται για τον ΓΚΙΜΠΗ Αναστάσιο του Ιωάννη και της Άννας, γεν. 1995, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Της πούλησε έρωτα

Ο 28χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της 35χρονης, σύναψε σχέση μαζί της και γνωρίζοντας την επιθυμία της να προβεί σε νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, της πρότεινε να συνεταιριστούν.

Προκειμένου να δείξει, δε, ότι είναι φερέγγυος και εύρωστος οικονομικά είχε στείλει στην 35χρονη screenshot, στο οποίο φαινόταν υποτιθέμενη μεταφορά ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό όπου η ίδια ήταν δικαιούχος και τον είχε ανοίξει καθ’ υπόδειξή του.

Ήταν δήθεν κρατούμενος και ζητούσε και εγγύηση

Στη συνέχεια, δε, με ψευδείς αιτιολογίες, όπως για έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας συγγενή του, κατάφερε μέσα σε 17 ημέρες να αποσπάσει από την 35χρονη συνολικά 83.357 ευρώ, ενώ προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να της αποσπάσει επιπλέον 53.600 ευρώ, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι είναι κρατούμενος και τα χρειάζεται ως εγγύηση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

vradini.gr


agrinio24.gr