Αυτό είναι το ιδανικό μέγεθος πέους σύμφωνα με την επιστήμη

Μια ομάδα ερευνητών κατέληξε στο οριστικό – μέσο- μέγεθος πέους που προτίμησε ομάδα γυναικών που έλαβαν μέρος σε έρευνα σχετικά με το εν λόγω ερώτημα και όπως αποδείχτηκε, για αυτές, το μεγαλύτερο δεν ήταν πάντα και το καλύτερο.

Η συγκεκριμένη μελέτη που ολοκληρώθηκε το 2015 διαπίστωσε ότι, όχι μόνο οι γυναίκες που συμμετείχαν προτιμούσαν σε μεγάλο βαθμό τα πέη «μέσου» μεγέθους, αλλά είχαν και ελαφρώς διαφορετικές προτιμήσεις εάν το πέος που συναντούσαν ήταν μακροχρόνιος εραστής ή της μιας βραδιάς, που μπορεί να βρήκαν συναντήθηκαν στο Tinder.

Το δείγμα των 75 γυναικών που μελετήθηκαν, κλήθηκαν να χειριστούν 33 ομοιώματα πέους, με μια σειρά διαφορετικών σχημάτων και μεγεθών, που δημιουργήθηκαν από έναν τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Στη συνέχεια τους ζήτησαν να τα ταξινομήσουν βάζοντας στην κορυφή το πέος που θεωρούν ιδανικότερο για τον μακροχρόνιο σύντροφό τους (ή το fυck buddy τους), έναντι των αντρών που είχαν κάνει one night stand.

Προκειμένου να αφαιρεθεί οποιαδήποτε φυλετική προκατάληψη ή στερεότυπο, οι ψεύτικοι φαλλoί ήταν όλοι μπλε.

Αποδεικνύεται ότι οι γυναίκες συμφώνησαν ότι το τέλειο μέγεθος πέους είχε μήκος 16.25 cm μήκος. Το μέσο μέγεθος πέους σε στύση είναι μεταξύ 14 και 16 εκατοστών.

Τα αποτελέσματα της έρευνας διαπίστωσαν επίσης ότι δεν ήταν το μήκος αλλά το πάχος που είχε μεγαλύτερη σημασία για τις γυναίκες, όπως επιβεβαίωσε η Δρ Nicole Prause που ήταν επικεφαλής της.

«Για να μεγιστοποιηθούν οι πιθανότητες να λάβουν τα σεξουαλικά οφέλη, είναι λογικό οι γυναίκες να προτιμούν ένα πέος μεγαλύτερης διαμέτρου, που ακουμπάει καλύτερα στην κλειτορίδα, προκαλώντας ευχαρίστηση μέσω της τριβής της και επίσης θα διεγείρει περισσότερο την περιοχή των χειλιών», είπε η Prause.

«Oι γυναίκες μπορεί να προτιμούν διαφορετικά μεγέθη πέους για διαφορετικούς λόγους σε διαφορετικές χρονικές στιγμές, επομένως οι πιθανότητες είναι πολύ καλές για κάποιον άντρα που είναι ιδανικός για τον τύπο σχέσης που αναζητούν».

Προφανώς αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι αυτή είναι μόνο μια επιστημονική μελέτη, που πραγματοποιήθηκε σε μια σχετικά μικρή ομάδα 75 γυναικών πριν από μερικά χρόνια. Η προτίμηση του καθενός, τελικά, θα είναι διαφορετική και δεν θα ελκύονται όλοι οι άνθρωποι που ταυτίζονται ως γυναίκες από άτομα που ταυτίζονται ως άνδρες ή γενικά ως πέη, με συγκεκριμένα κριτήρια.


Πηγή