ΑΕΚ: Τέλος οι φήμες για Ρούντι Γκαρσία – Όλο το παρασκήνιο!

Όλες οι λεπτομέρειες για την υπόθεση Ρούντι Γκαρσία και ΑΕΚ!

Επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται για το θέμα του Ρούντι Γκαρσία και της ΑΕΚ, η στήλη έχει μάθει πως θα πρέπει να θεωρείται λήξαν.

Αν και στις μεταγραφές και στα deals ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, ο Γάλλος κόουτς λένε αξιόπιστες πηγές πως δεν πρόκειται να αναλάβει την Ένωση:

«Ο Ρούντι Γκαρσία δε θα έρθει στη Super League 1 και την ΑΕΚ» ήταν η κατηγορηματική τοποθέτηση από άκρως αξιόπιστη πηγή.

Όντως η Ένωση το προσπάθησε πολύ αλλά είναι δεδομένο πως ο Γάλλος προπονητής θέλει να επιστρέψει στους πάγκους σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα.

Αγγλία, Ιταλία ή Γαλλία, όπου και την ξέρει πολύ καλά. Για την Ελλάδα δεν ήθελε να επιστρέψει κυρίως λόγω του επιπέδου της λίγκας.

Όπως αναφέρει το Sportime της Δευτέρας και η στήλη «Agent Greek», για αυτό και η ΑΕΚ έχει διαψεύσει δύο φορές το ζήτημα. Γιατί υπάρχει κατάληξη και δεν είναι θετική.

Πάντως, όντως ο Δημήτρης Μελισσανίδης ασχολείται πολύ ζεστά με το θέμα, το ίδιο και τα άλλα μέλη του σχεδιασμού. Ωστόσο, δύσκολο να έχει υπάρξει θετική κατάληξη μέσα στον Απρίλιο.

Μάλλον για Μάιο πάει το ζήτημα, βέβαια δεν είναι και αργά για να πούμε και του στραβού το δίκιο. Το θέμα είναι να τον βρει η ΑΕΚ εκεί μέσα στο πρώτο 15νθήμερο.


Πηγή