Αμπράμοβιτς: Μεγαλομέτοχος της Γκεζτέπε;

Τι αναφέρουν στη γειτονική χώρα για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς

Ντόρος έχει γίνει στην Τουρκία με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον πρώην ισχυρό άνδρα της Τσέλσι να αγοράζει την Γκεζτέπε!

Στο Radyospor χαρακτηριστικά ειπώθηκε ότι έχει αποκτήσει τις μετοχές του συλλόγου και πως η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει την Παρασκευή (8/4).

Υπήρχαν φήμες ότι ο Αμπράμοβιτς, ο οποίος έχει ήδη δύο υπερπολυτελή γιοτ αγκυροβολημένα στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο, ήθελε να αγοράσει μία ομάδα της ευρύτερης περιοχής.

Ο Ρώσος μεγιστάνας έχει βγάλει στο «σφυρί» την Τσέλσι, λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί εις βάρος του από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Θυμίζουμε ότι η Saudi Media Group απέσυρε το ενδιαφέρον της για την αγορά της αγγλικής ομάδας.

Από τη «δηλητηρίαση» στην αγορά ομάδας ο Αμπράμοβιτς;

Όλα αυτά λίγες ημέρες μετά τη μυστηριώδη υπόθεση περί δηλητηρίασης του Αμπράμοβιτς.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Ρώσος μεγιστάνας καθώς επίσης και μέλη της ουκρανικής διαπραγματευτικής ομάδας, παρουσίασαν συμπτώματα έπειτα από συνάντηση στο Κίεβο.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται πως ανέφεραν πηγές με άμεση γνώση του γεγονότος.

Τόσο ο Αμπράμοβιτς όσο και τουλάχιστον ακόμη δύο στελέχη φέρονται να υπέφεραν για κάποιες μέρες με συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της δηλητηρίασης.

Συγκεκριμένα παρουσίασαν ερυθρότητα στα μάτια και ξεφλούδισμα στο πρόσωπο και στα χέρια.

Το γεγονός φέρεται να επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του Ρομάν Αμπράμοβιτς, χωρίς πάντως να γίνει αναφορά στο ποιοι έγιναν επίσης στόχοι της συγκεκριμένης επίθεσης ή ποιοι «κρύβονται» πίσω από αυτή.
Πηγή