Η κορυφή είναι… βυσσινί υπόθεση

Οι βυσσινί ξεκίνησαν από την αρχή της αναμέτρησης να επιβεβαιώνουν τον τίτλο του φαβορί. Μόλις στο 12ο λεπτό μετά από ωραία συνεργασία των γηπεδούχων ο Πασάς βγήκε αντιμέτωπος με τον Ταλιχμανίδη και με ψύχραιμο τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 32ο λεπτό οι γηπεδούχοι έβαλαν τις βάσεις για τη νίκη. Ο Στίνα κράτησε την μπάλα και με υπέροχο σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του κίπερ του Μακεδονικού. Οι φιλοξενούμενοι μετά τα δύο τέρματα που δέχτηκαν άρχισαν να παίρνουν περισσότερα μέτρα στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση στο 35ο λεπτό όταν ο Ταβάρες δοκίμασε τα πόδια του αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στα υπόλοιπα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου δεν άλλαξε κάτι με την ΑΕΛ να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το υπέρ της 2-0.

Η κορυφή είναι… βυσσινί υπόθεση
(INTIME)

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ΑΕΛ να θέλει να τελειώσει το ματς και στο 51′ οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 3-0 αλλά το σουτ του Μούργου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Ταλιχμανίδη. Στο 78ο λεπτό ο Πασάς βγήκε απέναντι από τον Ταλιχμανίδη με τον κίπερ του Μακεδονικού να βγαίνει νικητής από την μονομαχία. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία για να μειώσουν το σκορ αλλά το σουτ του Μοντόγια βρήκε σε ετοιμότητα τον Περντρέου. Στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι, (καθώς η σέντρα σουτ του Καρτάλη χτύπησε στο δοκάρι) με την ΑΕΛ να εδραιώνεται πλέον στην κορυφή φτάνοντας τους 16 βαθμούς σε έξι παιχνίδια.

ΑΕΛ (Βοσνιάδης): Περντρέου, Θ. Παπαγεωργίου, Στάμου (60′ Μπαριέντος), Ηλιάδης, Κοσσονού, Βαφέας, Οικονόμου (78′ λ.τ Γιαξής), Στίνα (72′ Κ. Παπαγεωργίου), Πασάς, Μούργος (78′ Τριμμάτης), Μωραΐτης (72′ Ακόστα)

Μακεδονικός (Μαλεζάς): Ταλιχμανίδης, Παντεκίδης, Πέδρο Λούκας, Τσουκάνης, Χασάνογλου, Παναγιωτούδης, Χάσεκ (72′ Λεωνιδόπουλος), Ραμίρεζ, Γιακουμάκης (72′ Καρτάλης), Ζαφειράκης, Ταβάρες

Αναλυτικά το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής της Super League 2:

Α’ Όμιλος

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

ΠΟΤ Ηρακλής – Διαγόρας 1-0

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

ΠΑΟΚ Β’ – ΠΑΣ Γιάννινα 4-0
Εθνικός Νέου Κεραμιδίου – Νίκη Βόλου 0-2

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2024

Καμπανιακός – Καβάλα 3-1
ΑΕΛ – Μακεδονικός 2-0

Β’ Όμιλος

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2024

Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης Β’ 3-3
Παναχαϊκή – Πανιώνιος 1-1

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2024

Χανιά – ΑΕΚ Β’ 0-1
Παναργειακός – Αιγάλεω 1-0
Ηλιούπολη – Καλαμάτα 0-2

Δείτε τις βαθμολογίες των δύο ομίλων της Super League 2, πατώντας εδώ.//ΝΚ

Η κορυφή είναι… βυσσινί υπόθεσηΗ κορυφή είναι… βυσσινί υπόθεση
(INTIME)

Πηγή