Δυτική Αχαΐα: 14χρονος μαθητής απείλησε με μαχαίρι συμμαθητή του μέσα στο σχολείο!

maxairi mathitis jpg.webp.webp

Τουλάχιστον σοκαριστική μπορεί να χαρακτηριστεί  η είδηση που αφορά νέα υποθεση ενδοσχολικής βίας και αφορά ένα αγόρι 14 χρόνων.

Και ενώ μπορεί το φαινόμενο να είναι πλέον -δυστυχώς- σύνηθες, η νέα αυτή περίπτωση, έρχεται να μας σοκάρει περισσότερο, καθώς αφορά ανήλικα παιδιά και… μαχαίρια και μάλιστα μέσα σε σχολικό συγκρότημα!

Συγκεκριμένα, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας, σχηματίσθηκε δικογραφία για απειλή και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος ενός 14χρονου μαθητή Γυμνασίου.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, μέσα σε σχολικό συγκρότημα, ο κατηγορούμενος μαθητής, προέταξε ένα μαχαίρι που έφερε στην κατοχή του και απείλησε έναν 14χρονο μαθητή Γυμνασίου.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δυτικής Αχαΐας διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του ανήλικου κατηγορούμενου.

pelop.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή