Αμαλιάδα: Συνεχίζεται το θρίλερ με τους θανάτους των 5 βρεφών

Nέα στοιχεία ήρθαν στην δημοσιότητα με μαρτυρίες, που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», που αποκαλύπτουν μια σειρά από παράξενα και ανησυχητικά περιστατικά, στα οποία κοινό πρόσωπο φαίνεται να είναι η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου.

H εκπομπή «Τούνελ» αποκάλυψε και την περίπτωση έκτου βρέφους, μόλις έξι μηνών, το οποίο πρόσεχε η 24χρονη σήμερα πίσω στο 2016. Το μωράκι είχε υποστεί συγκοπή και είχε μεταφερθεί στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο. Ευτυχώς οι ιατροί κατάφεραν μετά από μάχη που έδωσαν να επανατάξουν το παιδί.

Η γιαγιά του συγκεκριμένου μωρού μίλησε στο «Τούνελ» και περιέγραψε την στιγμή που έμαθε ότι το εγγόνι της έφθασε μελανιασμένο και χωρίς σφυγμό στο νοσοκομείο.

Καθοριστικές μπορεί να αποδειχθούν και οι μαρτυρίες που έφθασαν στο «Τούνελ» το προηγούμενο βράδυ του θανάτου του 15 μηνών Παναγιώτη που έχασε την ζωή του τον Αυγούστου 2024 στην Αμαλιάδα.

Πρόσωπα-«κλειδιά» σόκαραν με τα όσα περιέγραψαν στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη.

Πλέον ο λόγος έχει περάσει στις εισαγγελικές και δικαστικές αρχές, προκειμένου να ριχθεί άπλετο φως σε αυτή την σοβαρή υπόθεση με τους θανάτους βρεφών.


Πηγή