Πρώην γυμναστής μήνυσε τους Κλίπερς για ανάρμοστη μεταχείριση του Λέοναρντ

Σύμφωνα με τον Κρις Χέινς, ο Σέλτον ισχυρίζεται πως ο Λέοναρντ υποβλήθηκε σε μη ασφαλείς και παράνομες πρακτικές θεραπείας για τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στo γόνατο. Ο ίδιος ισχυρίζεται πως απολύθηκε από τους Κλίπερς αφού εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν στον Κουάι. Η αγωγή περιγράφει πως το σωματείο της ομάδας του Λος Άντζελες δίνει προτεραιότητα στην απόδοση των παικτών της παρά στην υγεία τους.

Σε απάντηση στις κατηγορίες του πρώην γυμναστή, ο οργανισμός αμφισβήτησε τους ισχυρισμούς του Σέλτον, ενώ αναφέρει πως τα λεγόμενα του γυμναστή ερευνήθηκαν και κρίθηκαν αβάσιμα. Οι Κλίπερς τόνισαν πως πλήρωσαν το συμβόλαιο του Σέλτον, προσφέροντας του ολόκληρο το ποσό, ενώ χαρακτήρισαν την μήνυση ως «απόπειρα κλονισμού της οργάνωσης με ψευδείς κατηγορίες».

Ο Τζον Ντέιβιντ, δικηγόρος που εκπροσωπεί τον Σέλτον, εξέφρασε την ελπίδα πως η αγωγή θα ωθήσει το franchise των Κλίπερς να δώσει προτεραιότητα στην υγεία των παικτών του. Παράλληλα, δήλωσε πως οι παίκτες δεν πρέπει να αντιμετωπίζονται ως «πηγές χρηματικού κέρδους», αλλά ως άτομα που χρειάζονται κατάλληλες πρακτικές θεραπείας.

//ΝΓ.




Πηγή