Αμαλιάδα: «Εγώ μετέφερα τον Παναγιωτάκη στο νοσοκομείο», λέει η ξαδέλφη της μητέρας του παιδιού

Πρόκειται για τη γυναίκα που μετέφερε με το αυτοκίνητό της, την Ειρήνη Μουρτζούκου, το βρέφος και τη μητέρα του στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

«Με πήρε η Πόπη και μου είπε να πάω από εκεί γρήγορα για να μεταφέρουμε το παιδί στο νοσοκομείο. Αυτό ήταν περίπου στη μία. Πήρα το αμάξι και πήγα τρέχοντας, μπήκε η Πόπη πίσω και η Ειρήνη με το παιδί μπροστά. Δεν μπορούσα να δω αν το παιδί είναι νεκρό ή ζωντανό αλλά ούτε μιλούσε, ούτε έκλαιγε, ούτε άνοιξε τα μάτια του. Το κεφάλι του ήταν πίσω σαν ξερό. Να το πω σαν πεθαμένο; Της είπα της Ειρήνης να δώσει αναπνοές στο παιδί γιατί δεν ήξερα κι εγώ τι έπρεπε να γίνει. Πανικοβλήθηκα», λέει χαρακτηριστικά.

«Η Ειρήνη πήγε το παιδί μέσα στους γιατρούς. Εμείς μείναμε απέξω. Μετά από μία ώρα περίπου μας είπαν ότι το παιδί ήταν νεκρό. Όσο περιμέναμε, η Πόπη μου είπε ότι το προηγούμενο βράδυ που είχαμε βγει βόλτα την είχε πάρει τηλέφωνο η Ειρήνη να της πει ότι το μωρό δεν ήταν καλά. Πιστεύω ότι όλα μπορεί να έχουν συμβεί, ακόμα και να έχει μπει ανθρώπινο χέρι», καταλήγει.


Πηγή