ΗΠΑ: Ο Μπρους Σπρίνγκστιν στην σκηνή μαζί με την Κάμαλα Χάρις

Ο Bruce Springsteen ανεβαίνει στη σκηνή της προεκλογικής συγκέντρωσης της Κάμαλα Χάρις στην Τζώρτζια και στη συνέχεια, ο βετεράνος αστέρας της ροκ καλωσορίζει την υποψήφια πρόεδρο των Δημοκρατικών.

«Ως πρόεδρος, ο Τραμπ επαίνεσε τον Χίτλερ. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε τι σημαίνει αυτό. Αυτό είπε ο Τραμπ επί λέξει: « Ο Χίτλερ έκανε μερικά καλά πράγματα», δήλωσε η Χάρις.

«Η διεφθαρμένοι Τζο και Κάμαλα… τι συνδυασμός. Ο χειρότερος συνδυασμός στην ιστορία της χώρας μας. Χρησιμοποίησαν την κυβέρνηση μας, είναι ντροπή για την χώρα μας», ανέφερε ο Τραμπ.

Η Κάμαλα Χάρις όμως είχε στο πλευρό της και το βαρύ πυροβολικό των Δημοκρατικών, τον Μπάρακ Ομπάμα. Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος έριξε με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο τα βέλη του στον Ντόναλντ Τραμπ.

«Φέρεται τόσο τρελά. Και αυτό έχει γίνει τόσο σύνηθες που οι άνθρωποι δεν το παίρνουν πλέον στα σοβαρά. Είμαι εδώ για να σας εξηγήσω ότι μόνο και μόνο επειδή συμπεριφέρεται χαζά, αυτό δεν σημαίνει ότι η προεδρία του δεν θα ήταν επικίνδυνη», δήλωσε ο Ομπάμα.

11 ημέρες πριν από τις κάλπες, η μάχη ανάμεσα σε Τραμπ και Χάρις δείχνει πιο αμφίρροπη από ποτέ. Η τελευταία δημοσκόπηση των New York Times φέρνει την Κάμαλα Χάρις στο 49% και τον Ντόναλντ Τραμπ μόλις μια μονάδα πίσω στο 48%.

Κι όλα αυτά ενώ οι φήμες θέλουν την Beyoncé να εμφανίζεται στην αποψινή ομιλία της Κάμαλα Χάρις, στο Χιούστον του Τέξας.

Εξάλλου, η 43χρονη σταρ έγραψε και το τραγούδι της προεκλογικής της καμπάνιας της Χάρις με τίτλο Freedom, δηλαδή Ελευθερία.


Πηγή