Πειραιάς: 30χρονος Σύρος μετανάστης επιτέθηκε σε 14χρονη που επέστρεφε από το σχολείο

astynomia 0.webp.webp

Ο 30χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει στο παρελθόν για εμπρησμούς και φθορές, αλλά επικαλούταν ψυχολογικά προβλήματα και αφηνόταν ελεύθερος

Συνελήφθη 30χρονος Σύρος μετανάστης καθώς επιτέθηκε σε ανήλικο κορίτσι, μέρα-μεσημέρι στην Καλλίπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σύρος μετανάστης συνελήφθη για σεξουαλική επίθεση από αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ Δημοτικού Θεάτρου, με το vradini.gr να εξασφαλίζει φωτογραφικό ντοκουμέντο από την σύλληψη του 30χρονου, που φοράει την μουσουλμανική μπούρκα στο κεφάλι του (o άνδρας πίσω στην παρακάτω φωτογραφία).

Ο δράστης, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, εντόπισε την 14χρονη μαθήτρια, την ώρα που επέστρεφε από το σχολείο στο σπίτι της.

Την έπιασε από τον ώμο και προσπάθησε να την θωπεύσει. Η κοπέλα έβαλε τις φωνές και άρχισε να τρέχει, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε από το κινητό της τηλέφωνο τον μπαμπά της και την Άμεση Δράση. Ο νεαρός μετανάστης δεν πτοήθηκε και άρχισε να την κυνηγάει στα στενά της Καλλίπολης.

Δικυκλιστές της ΔΙ.ΑΣ. Πειραιά, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν στην οδό Θεοτόκη, βάσει των χαρακτηριστικών που τους είχε δώσει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης τον ύποπτο και του πέρασαν χειροπέδες.

Ο αλλοδαπός προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Δημοτικού Θεάτρου, όπου πήγε και η ανήλικη με τον πατέρα της, και αναγνώρισε στο πρόσωπο του 30χρονου τον δράστη που της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Σε βάρος του Σύρου μετανάστη σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πειραιά.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 30χρονος συλληφθείς έχει απασχολήσει για εμπρησμούς και φθορές, αλλά επικαλούταν ψυχολογικά προβλήματα και αφηνόταν ελεύθερος.

vradini.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


agrinio24.gr