Χρήστος Βαλαβανίδης για Αλέξανδρο Ρήγα: «Δεν έχει τρόπους και δεν σέβεται τους συναδέλφους του»

valavanidhs.jpg

Με αφορμή τη θεατρική συνύπαρξη με τον Κώστα Αρζόγλου και τον Πάνο Σκουρολιάκο, ο Χρήστος Βαλαβανίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Ανάμεσα σε άλλα, ο έμπειρος ηθοποιός αναφέρθηκε στον Αλέξανδρο Ρήγα και την παλαιότερη τους συνεργασία.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τώρα πια ναι, αν δω τον Αλέξανδρο Ρήγα, θα τον χαιρετήσω. Μου έχει περάσει η τσαντίλα. Τον είπα ατάλαντο και φάλτσο. Φάλτσος νομίζω πως εξακολουθεί να είναι, δεν θα του έλεγα να πάει να τραγουδήσει στο θέατρο. Ταλέντο όμως έχει, το παίρνω λοιπόν πίσω και του ζητώ συγγνώμη για το ατάλαντος».

«Ταλέντο έχει, τρόπους όμως δεν έχει. Όταν θα μάθει να έχει τρόπους, θα του μιλήσω. Δεν σέβεται τους συναδέλφους του και είναι προσβλητικός, υπερόπτης σε μεγέθη σαν το δικό μου».

«Ήμουν πολύ φλερτατζής στο παρελθόν, πάντα. Μου αρέσει πολύ το φλερτ ακόμα. Φλερτ, όχι σεξουαλικό. Κατά κανόνα ήθελα να φλερτάρω ψηλές γυναίκες, όχι ότι δεν υπήρξαν και κοντές γυναίκες αντικείμενο του πόθου μου» συμπλήρωσε, επίσης, ο Χρήστος Βαλαβανίδης στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.

govastileto.gr

Ακολουθήστε μας στο GoogleNews και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Για άρθρα που αναδημοσιεύονται και αναγράφεται η πηγή τους δεν φέρουμε καμμία ευθύνη, καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.


Πηγή