Ο Χακίμι έσωσε την παρτίδα για την Παρί

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν πιο δυνατά στο ματς χάνοντας μεγάλη ευκαιρία στο 11ο λεπτό με τον Μπαρκολά που επιχείρησε ένα σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα η Παρί έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία όταν η μπάλα έφτασε στα πόδια του Κανγκ Λι, αυτός δοκίμασε τα πόδια του, αλλά ο Μπενίτεθ είχε απάντηση. Το κρεσέντο χαμένων ευκαιριών για τους Παριζιάνους συνεχίστηκε με τον Ντεμπελέ να αδυνατεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα από πλεονεκτική θέση στο 30ο λεπτό. Και στο 34ο λεπτό ίσχυσε ο άγραφός νόμος του ποδοσφαίρου, ο Σαϊμπάρι πάσαρε στον Λανγκ και ο Ολλανδός με ένα φανταστικό τελείωμα έγραψε το 1-0. Οι παίκτες τους Λουίς Ενρίκε προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 43ο λεπτό έφτασαν μια ανάσα από την ισοφάριση αλλά στη μονομαχία ανάμεσα στον Κανγκ Λι και του Μπενίτεθ ο κίπερ των Ολλανδών βγήκε και πάλι νικητής κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν και στο δεύτερο ημίχρονο την σωρεία χαμένων ευκαιριών, στο 50ο λεπτό ο Ντεμπελέ έκανε το σουτ αλλά ο Μπενίτεθ έδειξε για ακόμα μια φορά τα αντανακλαστικά του κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του. Ο ανίκητος μέχρι το 55ο λεπτό κίπερ της Αϊντχόφεν έγινε ο μοιραίος παίκτης για την ομάδα του. Πιο συγκεκριμένα ο Χακίμι δοκίμασε τα πόδια του έξω από την περιοχή, ο Μπενίτεθ δεν αντέδρασε όπως θα έπρεπε και η Παρί έφερε το ματς σε ισορροπία. Οι φιλοξενούμενοι στο 58ο λεπτό έφτασαν κοντά στο να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο ματς, όταν ο Μπακαγιόκο έκανε το σου αλλά ο Ντοναρούμα απέκρουσε. Η Παρί στις καθυστερήσεις κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις αλλά μετά από εξέτασε του VAR το πέναλτι δεν δόθηκε με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

ΓΚΟΛ: 55′ Χακίμι / 34′ Λανγκ
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 40′ Μέντες / 45+2′ Μάουρο, 77′ Ντάμς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΔΟΚΑΡΙ:

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντοναρούμα, Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Μέντες, Νέβες, Ζαϊρ-Εμερί (82′ Μαγιουλού), Ρουίθ (59’Βιτίνια), Ντεμπελέ (82′ Ντουέ), Κανγκ Λι (68′ Ασένσιο), Μπαρκολά (82′ Κόλο Μουανί)

Αϊντχόφεν: Μπενίτεθ, Νταμς, Μποσκάλι, Φλαμίνγκο, Μάουρο, Τίλμαν, Σαϊμπάρι, Τιλ, Λανγκ (65′ Ντριους), Ντε Γιονγκ, Μπακαγιόκο

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής της League Phase:

Τρίτη 22 Οκτωβρίου

Μίλαν – Μπριζ 3-1
Μονακό – Ερυθρός Αστέρας 5-1
Άρσεναλ – Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-0
Άστον Βίλα – Μπολόνια 2-0
Γιουβέντους – Στουτγκάρδη 0-1
Παρί Σεν Ζερμέν – Αϊντχόφεν 1-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ 5-2
Στουρμ Γκρατς – Σπόρτινγκ 0-2
Χιρόνα – Σλόβαν Μπρατισλάβας 2-0

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου

19:45 Αταλάντα – Σέλτικ
19:45 Μπρεστ – Λεβερκούζεν
22:00 Σάλτσμπουργκ – Ντινάμο Ζάγκρεμπ
22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης – Λιλ
22:00 Γιουνγκ Μπόιζ – Ίντερ
22:00 Λειψία – Λίβερπουλ
22:00 Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας
22:00 Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου
22:00 Μπενφίκα – Φέγενορντ.//ΝΚ


Πηγή