Μία ανάσα από το νέο τετραετές συμβόλαιο ο Άαρον Γκόρντον

Ο φόργουορντ των Ντένβερ Νάγκετς είναι πολύ κοντά να συνεχίσει για πολλά ακόμα χρόνια με την ομάδα που τον έκανε πρωταθλητή του NBA, καθώς θα λάβει το ποσό των 133 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Άαρον Γκόρντον όπως όλα δείχνουν θα είναι παίκτης των Ντένβερ Νάγκετς για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, καθώς σύμφωνα με το ESPN και τον Σαμς Σαράνια θα υπογράψει έναντι 133 εκατομμυρίων δολαρίων. Το συμβόλαιο του θα είναι στα 3+1 χρόνια με την επιλογή ανανέωσης να είναι δική του, καθώς την σεζόν 2028-2029 θα έχει την δυνατότητα να επιλέξει αν θα συνεχίσει στον σύλλογο του Κολοράντο. Η ομάδα των Νάγκετς θέλει να χτίσει ένα σύνολο με τους παίκτες που έφτασαν στην κορυφή την σεζόν 2022-2023, με σκοπό να ξαναζήσουν τις μεγάλες στιγμές όπου στέφθηκαν πρωταθλητές του NBA. Αρκετοί από αυτούς έχουν μείνει στο ρόστερ, καθώς Γιόκιτς,Μάρεϊ και Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ συνεχίζουν κανονικά με την ομάδα.

 Την περσινή σεζόν Άαρον Γκόρντον είχε σημειώσει 13.9 πόντους, 6.4 ριμπάουντ και 3.5 ασίστ ανά 31.5 λεπτά κατά μέσο όρο.//ΓΡ


Πηγή