Καμένα Βούρλα: Μέσω… Facebook εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 84χρονης

Όπως αποκάλυψε στο Live News o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», το εντύπωμα του παπουτσιού της 50χρονης δράστιδος ήταν το καταλυτικό στοιχείο στην υπόθεση που απέδειξε την εμπλοκή της, το οποίο και προέκυψε από τη Διεύθυνση Χημικών Εξετάσεων των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, οι Αρχές εντόπισαν στο σημείο της δολοφονίας αποτύπωμα παπουτσιού με αίμα. Βάσει αυτού κατόρθωσαν να εντοπίσουν από το περίγραμμα το παπουτσιού το μέγεθος, αλλά και τον τύπο του υποδήματος.

Αρχικά, είδαν από την κάμερα την 50χρονη τύπο παπουτσιού που ταυτιζόταν με το εύρημα. Στη συνέχεια εντόπισαν φωτογραφία στο Facebook που είχε αναρτήσει η 50χρονη, στην οποία φαινόταν το συγκεκριμένο παπούτσι.

Ωστόσο, η 50χρονη είχε φροντίσει να εξαφανίσει τα παπούτσια αυτά όταν ερωτήθηκε από τις Αρχές.

Η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι η 50χρονη πιθανότατα επιχείρησε να κλέψει τα χρήματα που είχε η 84χρονη. Ένα άλλο σενάριο αναφέρει πως η 84χρονη αντιλήφθηκε ότι είχε πέσει θύμα κλοπής από την δράστιδα και την κάλεσε να μιλήσουν, η απειλή όμως πως θα μιλήσει στην αστυνομία ίσως να πυροδότησε τη δολοφονία της.


Πηγή