Κοιτάζει τον Φρανσίσκο ως… αντί-Λαπροβίτολα η Μπαρτσελόνα

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αργεντινού γκαρντ, οι Καταλανοί εξετάζουν όλα τα πιθανά σενάρια, καθώς δεν μπορούν να συνεχίσουν την σεζόν χωρίς να καλύψουν το κενό του, με τον νυν πλέι μέικερ της Ζάλγκιρις και άλλοτε του Περιστερίου να είναι ψηλά στην λίστα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mundo Deportivo» η Μπαρτσελόνα ψάχνει τον αντικαταστάτη του Νικόλα Λαπροβίτολα, καθώς ο Αργεντινός τραυματίστηκε στο γόνατο του με το ιατρικό πόρισμα να είναι ολική ρήξη χιαστού αναγκάζοντας το επιτελείο του Πεναρόγια να αναζητά άμεση λύση. Αυτή μπορεί να έρθει από την αγορά της Ισπανίας, αλλά το ιδανικό για τους Καταλανούς θα ήταν να έρθει από ομάδα της Euroleague.

Πιο συγκεκριμένα ο Τι Τζέι Σορτς και ο Σιλβέν Φρανσίσκο είναι δυο από τις επικρατέστερες επιλογές, καθώς και οι δυο έχουν στοιχεία που ταιριάζουν στον Ισπανό τεχνικό. Βέβαια και για τις δυο περιπτώσεις υπάρχουν ισάριθμα “αγκάθια”. Το πρώτο είναι πως και οι δυο ομάδες, Παρί και Ζάλγκιρις, δεν έχουν την πολυτέλεια να βρουν παίκτες στις συγκεκριμένες θέσεις καθώς η σεζόν έχει ξεκινήσει με τις διαθέσιμες επιλογές στα γκαρντ να είναι αρκετά δύσκολες.

Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα το έχει η Μπαρτσελόνα, καθώς τα οικονομικά δεδομένα της δεν είναι ιδανικά μιας και οι “μπλαουγκράνα” θέλουν να γλιτώσουν έξοδα μιας και ο σύλλογος πονάει οικονομικά.//ΓΡ


Πηγή