Λέσβος: «Θέλει να φύγει από το νησί» – Συνεχίζονται οι έρευνες μετά από καταγγελία 13χρονης για βιασμό

Η καταγγελία

Η ανήλικη κατήγγειλε τον βιασμό της από έναν 22χρονο και έναν 21χρονο, καταθέτοντας πως υπήρξε και βιντεοσκόπηση του συμβάντος.

Από την έρευνα των Αρχών, στο κάδρο μπαίνουν και άλλα πρόσωπα, αφού σε συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η 13χρονη αποκάλυψε πως έπεσε θύμα άλλων δύο ανδρών. Πρόκειται για έναν στρατιωτικό, 25 ετών και έναν 65χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες γνώριζαν το ανήλικο κορίτσι, το οποίο φαίνεται πως έπεισαν να τους ακολουθήσει στο αυτοκίνητο για να πάνε μια βόλτα και το οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία όπου και πραγματοποίησαν την αποτρόπαια πράξη τους, βιντεοσκοπώντας μάλιστα τα πάντα στο κινητό.

Σε βάρος τους έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό, γενετήσιες πράξεις και πορνογραφία ανηλίκων.

Η 13χρονη, όταν αντιλήφθηκε ότι το βίντεο είχε κοινοποιηθεί σε άλλα άτομα, θέλησε να βλάψει τον εαυτό της καταναλώνοντας χάπια. Παραμένει σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση κι επιθυμεί να φύγει από το νησί.

Το MEGA επικοινώνησε με το περιβάλλον της 13χρονης, το οποίο αποκαλύπτει:

«Ποτέ δε ζήτησε χρήματα, ούτε της πρόσφεραν. Θέλει να φύγει από το νησί. Θέλει να φύγει από αυτό το περιβάλλον. Προτιμά να πάει σε μια δομή ανηλίκων και να ξεκινήσει μια νέα ζωή από το να μείνει στο περιβάλλον αυτό».

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν κάποιο πρόσωπο εξωθούσε σε σεξουαλική εκμετάλλευση το κορίτσι έναντι οικονομικών ανταλλαγμάτων, όπως επίσης και το ενδεχόμενο κάποιοι να γνώριζαν αλλά να σιωπούσαν.


Πηγή