Ο Μόντριτς άφησε πίσω του τον Πούσκας

Ο Κροάτης μέσος κατέρριψε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ για την Βασίλισσα, καθώς με τη συμμετοχή του στο παιχνίδι κόντρα στη Θέλτα έγινε ο γηραιότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί με τους “μερένγκες” ξεπερνώντας τον θρύλο του Ουγγρικού ποδοσφαίρου.

Ο Λούκα Μόντριτς είναι μια από τις εμβληματικές μορφές στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κροάτης αμυντικός χαφ έχει αποτελέσει σημείο αναφοράς στον άξονα της Βασίλισσας τα 12 χρόνια που είναι κάτοικος της πρωτεύουσας Ισπανίας. Αν και είχε προστριβές με τον προπονητή για τον αγωνιστικό του χρόνου και ήταν με το ένα βήμα στην έξοδο από την Ρεάλ, εν τέλει έμεινε το καλοκαίρι στην ομάδα και δείχνει αγέραστος, καθώς έχει παίξει στα 15 πρώτα παιχνίδια του συλλόγου τη φετινή σεζόν.

Ο εμβληματικός αμυντικός μέσος με την συμμετοχή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Θέλτα έσπασε ένα στοιχειωμένο ρεκόρ, μιας κι έγινε ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίζεται με τη φανέλα της Ρεάλ σε επίσημο αγώνα. Κάτοχος του ρεκόρ ήταν το ποδοσφαιρικό τέρας της Ουγγαρίας, Φέρεντς Πούσκας, που αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδας από τη Μαδρίτη σε ηλικία 39 ετών και 36 ημερών.//ΝΚ.


Πηγή