«Φως στο Τούνελ»: Τρεις θάνατοι βρεφών στην Αμαλιάδα από απροσδιόριστα αίτια

Ο ξαφνικός θάνατος ενός υγιέστατου βρέφους 15 μηνών στην Αμαλιάδα τον περασμένο Αύγουστο, έφερε στο φως μια απίστευτη ιστορία.

Το παιδί πέθανε στην αγκαλιά της καλύτερης φίλης της μητέρας του. Τραγικό παιχνίδι της μοίρας; Η κοπέλα αυτή βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα όταν έχασε τα δυο της μωρά σε διάστημα 15 μηνών  με τα ίδια συμπτώματα, σύμφωνα με τους γιατρούς .

Τρεις θάνατοι βρεφών, αιφνίδια  σταμάτησαν να αναπνέουν , απροσδιόριστη η αιτία θανάτου σύμφωνα με τους γιατρούς, απόγνωση για τους συγγενείς που αναζητούν απαντήσεις . Συμπτώσεις που σοκάρουν για τη γυναίκα που βίωσε 3 φορές τον εφιάλτη να σβήσουν στην αγκαλιά της 3 μωρά.

«Να σου απαντήσω , να σου πω τι…τα παιδιά φεύγουν, πετάγομαι στον ύπνο μου, ξυπνάω και φωνάζω τα παιδιά μου», είπε η Ειρήνη Μουρτζούκου, φίλη της μητέρας.

Η μητέρα του παιδιού περιγράφει στο «Τούνελ» πως άφησε για λίγο το μωρό στη φίλη της για να πάει στο διπλανό δωμάτιο, και όταν γύρισε είδε πως δεν ανέπνεε.

Στο σπίτι βρίσκονταν μόνο οι δύο γυναίκες καθώς η γιαγιά και η 8χρονη αδερφή του μικρού παιδιού έλειπαν στην Αθήνα.

«Οι δύο γυναίκες που μένουν μαζί και  δέθηκαν με τον ανεξήγητο θάνατο των παιδιών τους, ρίχνουν τις ευθύνες  στους γιατρούς και ζητούν να ερευνηθεί πως χάθηκαν τα 3 αγγελούδια», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Από την πλευρά τους οι γιατροί του νοσοκομείου Αμαλιάδας επιμένουν ότι το μωρό έφτασε εκεί νεκρό και έκαναν προσπάθειες να το επαναφέρουν.


Πηγή