Ισοπαλία στο Κόμο | Ο Πιναμόντι… έσωσε την Τζένοα στο φινάλε

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν οι δύο μεσημεριανοί αγώνες της πρώτης ημέρας της 8ης αγωνιστικής της Serie A, με έξι γκολ να σημειώνονται.

Η Μπολόνια ξεκίνησε πολύ δυναμικά με 66% κατοχή στη μπάλα και περισσότερες πάσες σε σχέση με την Τζένοα. Λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου μέρους ο Ορσολίνι έκανε το 1-0 για την Μπολόνια στο 37ο λεπτό. Η Μπολόνια απτόητη συνέχισε με τον Όντγκαρντ να σκοράρει στο 56ο λεπτό κάνοντας το 2-0. Μία απρόσμενη ανατροπή συνέβη στο 73ο λεπτό της αναμέτρησης όταν ο Πιναμόντι σκόραρε μειώνοντας για την Τζένοα. Τελικά ο Πιναμόντι αποδείχθηκε από μηχανής θεός, καθώς στο 85’ σκόραρε ξανά, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης του Κόμο, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυναμικά με πέντε σουτ στο αντίπαλο τέρμα και κατοχή της μπάλας κατά 70%. Παρ’ ολ’ αυτά ο Μπόννυ της Πάρμα σκόραρε στο 20ο λεπτό κι έβαλε το πρώτο γκολ του παιχνιδιού. Φτάνοντας στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Κόμο ισοφάρισε με τον Παζ να σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρξε κάποια διαφοροποίηση στο σκορ, με το 1-1 να μένει έως το τέλος.//Χ


Πηγή